Βικτόρια Χίσλοπ – Αισθάνθηκα φόβο όταν ο γιατρός μού είπε ότι έχω καρκίνο

 

Η Βικτόρια Χίσλοπ μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στο «DWTS», για την επιτυχία που έκανε το «Νησί» στο MEGA, αλλά και για την περιπέτειά της με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικήτρια.

 

Η Βικτόρια Χίσλοπ μίλησε για την πρόκληση του «DWTS» για το οποίο όπως δήλωσε δεν το περίμενε. «Ήταν ένα όνειρο για μένα, όταν ήρθε η πρόσκληση, δεν το περίμενα και αναρωτήθηκα: «Πώς μπορείς να το κάνεις εσύ αυτό;».

 

Για την μεγάλη επιτυχία που έκανε στο MEGA η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της, το «Νησί», δήλωσε πως ακόμα και τώρα την σταματούν στον δρόμο και στο σούπερμαρκετ και της λένε πόσο τους άρεσε το «Νησί».

 

«Άλλαξε τη ζωή μου το «Νησί». Πέρσυ έγραψα την συνέχεια του Νησιού, γιατί ξαφνικά βρεθήκαμε στην ίδια κατάσταση, όπως ήταν με τη λέπρα πριν τη θεραπεία, γιατί ένα χρόνο πριν δεν είχαμε εμβόλιο, δεν είχαμε ελπίδα».

 

Ο καρκίνος και η αντιμετώπισή του

 

Για τον καρκίνο που κατάφερε να αντιμετωπίσει μίλησε, επιπλέον, η Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία προέτρεψε τις γυναίκες να κάνουν τις εξετάσεις τους και να μην το παραλειπουν.

 

«Πολλές γυναίκες δεν κάνουν συχνά τις απαραίτητες εξετάσεις, και ξαφνικά ο καρκίνος «ταξιδεύει» στο σώμα σου. Κάνε τις εξετάσεις σου! Ευτυχώς το βρήκα νωρίς και το αντιμετώπισα, έκανα χειρουργεία και επιβίωσα και θέλω να δώσω κουράγιο στις γυναίκες που φοβούνται. Η λέξη καρκίνος έχει πολύ σκοτεινή αντίδραση σε όλους μας».

 

Τέλος, αναφέρθηκε στα συναισθήματά της για το γεγονός ότι έχει και ελληνική υπηκοότητα, αλλά και για το βιβλίο της «Καρτ Ποστάλ» του οποίου η τηλεοπτική μεταφορά προβάλλεται φέτος στην δημόσια τηλεόραση.