Βόλος: Πιάστηκαν στα χέρια για τα ναρκωτικά

Στα χέρια της αστυνομίας Βόλου έπεσε ένας 52χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όταν όμως οδηγήθηκε στην Εισαγγελία προέκυψε από τις καταθέσεις πως δεν επρόκειτο για ληστεία αλλά για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ δύο χρηστών, που ήρθαν στα χέρια για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία, ο δράστης, προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, ευρισκόμενος στο σπίτι του, αφαίρεσε με την άσκηση σωματικής βίας από 53χρονο, τον οποίο φιλοξενούσε, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη σύμφωνα με το gegonota.news.

Στην κατοχή του αλλά και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: ένα περίστροφο, επιμελώς κρυμμένο σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μία βολίδα φυσιγγίου πυροβόλου όπλου, επιμελώς κρυμμένη σε έπιπλο, τρία φυσίγγια πυροβόλου όπλου, ένας κάλυκας φυσιγγίου, ένα αβολίδωτο φυσίγγιο, δύο μαχαίρια, μία ξύλινη θήκη μαχαιριού και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Χθες ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελία και κατέθεσε πως τα χρήματα ήταν δικά του και δεν λήστεψε τον 53χρονο φίλο του που όπως και ο ίδιος είναι γνωστός στην αστυνομία. Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος και αποφασίστηκε να δικαστεί τον Ιούνιο με τις κατηγορίες της κλοπής, της απειλής, της ελαφράς σωματικής βλάβης και την παράνομη οπλοκατοχή.