Βορίδης: Το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών πρέπει να ενισχύσει τη νίκη των βουλευτικών

342

Την στήριξη της Κυβέρνησης ,στην υποψηφιότητα της κ. Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, επιβεβαίωσε σήμερα στην Κέρκυρα ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, με την ευκαιρία της παρουσίασης ψηφοδελτίου του συνδυασμού της, «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», αλλά και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης.

Ο κ. Βορίδης, εξέφρασε την αισιοδοξία του, λέγοντας πως τις 8 Οκτωβρίου, «θα γίνει η σωστή επιλογή, που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, η κεντρική Κυβέρνηση και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση για τα Ιόνια Νησιά, με την κυρία Κράτσα», ενώ τόνισε, ότι το πολιτικό διακύβευμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών είναι το αποτέλεσμα τους να ενισχύει, να αποδεικνύει, να συνεχίζει το νικηφόρο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών .

«Εγώ δεν μπορώ να διανοηθώ, ότι μέλη, φίλοι και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας δεν θα ψηφίσουν την Ρόδη Κράτσα. Όλοι μαζί θα στηρίξουμε την υποψηφιότητά της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Επικρατείας, είπε, ότι η Ελλάδα για πρώτη φορά, έχει πρόσβαση σε πολύ μεγάλα και σημαντικά ποσά, ένα μεγάλο μέρος των οποίων θα περάσουν μέσα από τις Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις και ανέφερε πως το ζητούμενο είναι ο ακέραιος και διαφανής τρόπος στην διαχείριση τους, ώστε να μεγιστοποιηθεί η ωφέλεια για τους πολίτες.

Ο κ. Βορίδης συνέχισε επισημαίνοντας, πως έχει σημασία, η επιλογή του προσώπου σε πολιτικό επίπεδο, περισσότερο από κάθε άλλη φορά τώρα, ώστε να υπάρξει απόλυτος συντονισμός μεταξύ Κεντρικής Διοικήσεως και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, για την επίτευξη πολύ σημαντικών στόχων, με σωστή χρήση των διαδικασιών, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς απώλειες πόρων.