
Η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού και οι προκλήσεις που θέτει η κλιματική αλλαγή στην αγροκτηνοτροφική παραγωγή έχουν στρέψει το ενδιαφέρον της Ευρώπης στα βρώσιμα έντομα ως εναλλακτική πηγή πρωτεϊνών.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού και οι προκλήσεις που θέτει η κλιματική αλλαγή στην αγροκτηνοτροφική παραγωγή έχουν στρέψει το ενδιαφέρον της Ευρώπης στα βρώσιμα έντομα ως εναλλακτική πηγή πρωτεϊνών.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.