Ξεπούλησε αμέσως το Ford Bronco!

Η Ford φέρεται να έχει επιβεβαιωμένες 230.000 παραγγελίες για το νέο Bronco, μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες και οι πρώτες παραδόσεις θα αρχίσουν την Άνοιξη του 2021.

Μέσα σε δύο εβδομάδες από τη στιγμή που άρχισε η παραγγελιοληψία από τη Ford για το νέο Bronco, η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη που πλέον γίνεται λόγος για μεγάλη αναμονή πριν την παράδοση κάποιων αυτοκινήτων.

Μάλιστα, οι προβλέψεις από κάποιους dealers της Ford στις ΗΠΑ, κάνουν λόγο ακόμα και για αναμονή ολόκληρο το 2021. Τα 3.500 αυτοκίνητα της πρώτης έκδοσης «εξαφανίστηκαν» πάρα πολύ γρήγορα, ωθώντας την αυτοκινητοβιομηχανία να διπλασιάσει την παραγωγή της φτάνοντας τις 7.000 μονάδες. Όπως αποδεικνύεται ωστόσο, δεν είναι μόνο η πρώτη έκδοση που οι αγοραστές έχουν κάνει κράτηση. Εκπρόσωπος της Ford ανέφερε πως οι πρώτες παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2021, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην περίπτωση του συγκεκριμένου μοντέλου, η Ford έχει ακολουθήσει το παράδειγμα της Tesla, επιτρέποντας τις παραγγελίες να γίνονται με μια προκαταβολή ποσού της τάξης των 100 δολαρίων.

Την προκαταβολή αυτή μπορεί όποιος αλλάξει γνώμη να την ζητήσει και να την πάρει πίσω αλλά όπως και να έχει, η ανταπόκριση του κοινού στις παραγγελίες του αυτοκινήτου ήταν αντικειμενικά ιδιαίτερα υψηλή. Το νέο SUV της Ford, είναι αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία σε ότι έχει να κάνε με το «θόρυβο» που έχει δημιουργήσει η ίδια η εταιρεία, για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου- φίλων της Ford και μη. Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε είναι αν όντως οι φημολογούμενες 230.000 αυτές παραγγελίες, φτάσουν στη γραμμή παραγωγής.