Ξέσπασε η Βαλέρια Κουρούπη: Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας με την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

H Βαλέρια Κουρουπή μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε από την κακοκαιρία «Ελπίς» στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και ξέσπασε on air!

«Τα Μεσόγεια κυριολεκτικά χτυπήθηκαν αλύπητα από την κακοκαιρία» σημείωσε η ηθοποιός, η οποία κατοικεί στην Παιανία, όπου για 4η μέρα αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα από τα χιόνια και τον παγετό.

«Είχαμε πάρα πολύ χιόνι, δεν τα βάζουμε με τον καιρό, δεν ζούμε στο Ντουμπάι, αλλά στην Ελλάδα» σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι δεν πέρασε εκχιονιστικό για κάποιες ημέρες, λόγω των οχημάτων που είχαν εγκλωβιστεί στους δρόμους.

«Δεν είχαμε φως, ευτυχώς είχαμε τζάκι και ήμασταν όλοι εκεί μπροστά» πρόσθεσε, τονίζοντας πως κάποιοι που ενδεχομένως να είχαν ανάγκη μεταφοράς δεν μπορούσαν να φύγουν από τον οικισμό.

«Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας» σημείωσε για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας από τις Αρχές. «Μείναμε χωρίς ρεύμα, που το χρυσοπληρώνουμε και όταν φυσάει, όταν έχει καύσωνα ή χιόνια δεν έχουμε ρεύμα» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

«Το εκχιονιστικό πέρασε μετά από τρεις μέρες, γιατί μέχρι τότε δεν μπορούσαμε να φύγουμε από τον οικισμό» κατέληξε η Βαλέρια Κουρούπη.