Ξέσπασε ο πατέρας του 11χρονου Μάριου: Είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου – Μετά από έξι χρόνια περιμένουμε δικαίωση

10509

Ξέσπασε ο πατέρας του 11χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι, καθώς τακτοποιήθηκαν δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο θάνατο του παιδιού.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και δήλωσε πως «περίμενα στο θέμα να έχει δοθεί λύση εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ποτέ δεν είναι αργά έστω και τώρα, να συλληφθούν αυτοί οι άνθρωποι, να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όπως προβλέπεται».

«Όταν μια σφαίρα φεύγει από ένα όπλο ξέρει πολύ καλά ο άλλος τι κάνει και πού θα καταλήξει αυτή η σφαίρα. Έτσι, δεν είναι; Κάποια στιγμή η σφαίρα αυτή θα πέσει κάτω και στον Μάριο. Μπορούσε να πέσει σε οποιοδήποτε παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, τόνισε ότι «περιμένουμε τώρα οι δύο αυτοί άνθρωποι, που για εμένα είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου, να οριστεί ημερομηνία και να δικαστούν το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών… Μετά από έξι χρόνια περιμένουμε τη δικαίωση. Η οικογένεια μου απαιτεί να βρεθούν οι άνθρωποι αυτοί. Είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου, πρέπει να τιμωρηθούνε

«Χάθηκε ένα παιδί, μια αθώα ψυχούλα, πήγε γεμάτος χαρά στο σχολείο και δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι», πρόσθεσε στη συνέχεια για τον χαμό του γιου του.