Τρίτη 25.02.2020

Και πρώην και νυν και αεί σύντροφοι του πρώην Πρωθυπουργού

Γράφει ο Χρήστος Μυτιλινιός.

Υποκρισίας το ανάγνωσμα

Αποτελεί άξιον θαυμασμού το γεγονός ότι σε αυτή τη χώρα υιοθετούμε αμέσως ό,τι προέρχεται από την αριστερά, όμως ό, τι προέρχεται από τη δεξιά, όχι απλά το περνάμε από κόσκινο, αλλά το απορρίπτουμε ουρλιάζοντας και αναθεματίζοντας τον εκφωνούντα τον αντίστοιχο λόγο.

Παραδείγματος χάριν: 

«Οι πρώην σύντροφοι του πρώην Πρωθυπουργού» ανέφερε εχθές σε ανάρτησή του ο Μπογδάνος. 

Και σήμερα ο κακός χαμός. Αναρτήσεις, ανακοινώσεις, σχόλια. Είναι η ίδια φράση που του κόστισε την απόλυσή του από τον Σκάι. Και ως δημοσιογράφος, ντρέπομαι ακόμα και να εκστομίζω ότι απολύθηκε συνάδελφος γιατί είπε μια φράση. Μια φράση που όχι μόνο είναι 100% σωστή, όχι μόνο είναι 100% αλήθεια, αλλά είναι και τόσο φυσική, τόσο πηγαία για κάθε αναρχομπάχαλο που κάνει παρέα με αριστερό, έστω κι αν δεν έχει επέλθει ακόμη σε κατάσταση αναρχομπαχαλισμού.

Δεν είναι σύντροφοι των πρώην κυβερνώντων οι μπάχαλοι; Δεν είναι σύντροφοι των πρώην κυβερνώντων της αριστεράς και της προόδου οι τρομοκράτες Κουφοντίνας και Ξηρός; Όχι; Για ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω:

 

Και είναι απλά ένα μικρό δείγμα των αμέτρητων δηλώσεων, αλλά και της πλύσης εγκεφάλου την οποία έχει υποστεί ολόκληρη η κοινωνία από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς.

Οι Κουφοντίνας και Ξηρός αποτελούν τη βασική πηγή έμπνευσης όλων εκείνων που σήμερα συνεχίζουν το έργο τους. Στο όνομά τους συνεχίζουν να κάνουν ελεύθεροι ό,τι κάνουν και να χτυπούν όποτε θέλουν, όπως και στην περίπτωση του Λουκά Παπαδήμου. Και βέβαια να μην ξεχνάμε ότι στα 4,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν εκδιώχθηκε κανείς, 

Δεν έχει υπάρξει μία φορά, έστω μία μόνο δήλωση του πρώην ΠΘ ή κάποιου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που να καταδικάζει εξ ολοκλήρου τις πράξεις των τρομοκρατών, ούτε μία ποτέ.

Και είναι λογικότατο, αφού είναι σύντροφοι!

Πρώην, νυν και αεί... σύντροφοι!

 

 

meaculpa, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μυτιλινιός, Δημήτρης Κουφοντίνας, Σύντροφοι, Χριστόδουλος Ξηρός, 17Ν

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.