Πέμπτη 23.01.2020

Μέι: Παράταση του Άρθρου 50 δεν υλοποιεί μια συμφωνία

Αναβολή της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υλοποιεί κάποια συμφωνία και απλώς καθυστερεί τη μεγάλη απόφαση για το Brexit, δήλωσε σήμερα η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

"Μια παράταση του Άρθρου 50, μια καθυστέρηση σε αυτή τη διαδικασία, δεν υλοποιεί κάποια απόφαση στο Κοινοβούλιο, δεν υλοποιεί μια συμφωνία", είπε η Μέι.

"Αυτό που κάνει είναι ακριβώς αυτό που λέει η λέξη 'καθυστερώ'. Απλώς καθυστερεί το σημείο στο οποίο λαμβάνεις αυτή την απόφαση. Και νομίζω πως οποιαδήποτε παράταση του Άρθρου 50, με αυτή την έννοια, δεν αντιμετωπίζει το ζήτημα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε."

Η Μέι πρόσθεσε: "Οποιαδήποτε καθυστέρηση, είναι μια καθυστέρηση, δεν αντιμετωπίζει το ζήτημα, δεν επιλύει το ζήτημα".

Αναφερόμενη στις συνομιλίες με τους ηγέτες της ΕΕ, η Βρετανίδα πρωθυπουργός είπε: "Αυτό που κατάλαβα από τις συζητήσεις μου με τους ομολόγους μου στο Σαρμ ελ-Σέιχ, και τις τελευταίες ημέρες, είναι [ότι υπάρχει] μια πραγματική αποφασιστικότητα να εξευρεθεί μια διέξοδος, που θα επιτρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο να φύγει από την ΕΕ με έναν ομαλό και εύτακτο τρόπο με μια συμφωνία".

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.