Κυριακή 19.01.2020
  • Αρχική
  • Υγεία
  • Στο έλεος του Θεού οι ασθενείς - Χωρίς στεφανιογράφο τρία νοσοκομεία της Αττικής

Στο έλεος του Θεού οι ασθενείς - Χωρίς στεφανιογράφο τρία νοσοκομεία της Αττικής

Στο έλεος του Θεού βρίσκονται, ακόμα μία φορά, οι ασθενείς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Με αποφάσεις των Διοικητών, δεν λειτουργούν και δεν θα λειτουργούν...άγνωστο μέχρι πότε οι στεφανιογράφοι στον Ευαγγελισμό, στο Ιπποκράτειο και στο Κρατικό Νικαίας.

Όπως καταγγέλλουν, αποκλειστικά στο meaculpa.gr, εργαζόμενοι και ιατροί στα παραπάνω νοσοκομεία ψάχνουν απεγνωσμένα τους διοικητές αλλά και τους αρμόδιους υπουργούς στα τηλέφωνα, αλλά αυτοί συστηματικά δεν απαντούν τις κλήσεις. 

Θα περίμενε κάποιος πως εν μέσω προεκλογικής περιόδου τόσο ο κος Πολάκης, όσο και ο κος Ξάνθος θα είχαν την ευθιξία να ενδιαφερθούν και να δώσουν λύσεις σε ζητήματα -κυριολεκτικά- ζωής και θανάτου. Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν αφιερωθεί στη σκληρή μάχη του σταυρού, μην υπολογίζοντας πόσο σκληρό είναι για το ιατρικό προσωπικό να κρατήσει στη ζωή έναν άνθρωπο με έμφραγμα, χωρίς τα απαραίτητα μηχανήματα. 

Να σημειωθεί πως οι στεφανιογράφοι του Ιπποκράτειου, του Ευαγγελισμού και του Κρατικού Νικαίας έχουν χαλάσει πολύ καιρό, και στις αποφάσεις των διοικητών δεν προσδιορίζεται ούτε αν επισκευασθούν ή αντικατασταθούν.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.