Τρίτη 07.07.2020

Ο Γιάννης Δρόσος το νέο "αφεντικό" της ΕΡΤ

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο διορισμός των κ.κ. Ιωάννη Δρόσου, Ελευθερίου Αρβανίτη και Δημητρίου Παπαδημητρίου, μετά από εισήγηση του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσου, για διορισμό στις θέσεις του διευθύνοντος συμβούλου και δύο μελών του ΔΣ της ΕΡΤ.

Δεν χρειάστηκε και πολύς χρόνος για να γίνει δεκτός ο «εκλεκτός» του Μαξίμου, και δη των κ. Τζανακόπουλου και Κρέτσου, κι έτσι ανηφόρισε προς το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ προκειμένου να επαναλάβει την «εξυγίανση» που πέτυχε και στην ΕΠΟ, όταν είχε επίσης διοριστεί από την παρούσα κυβέρνηση. Μια «εξυγίανση» τα αποτελέσματα της οποίας τα ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια στο ποδόσφαιρο.

Από νωρίς υπήρξαν πάντως φήμες ότι σε βάρος του ιδίου και της τότε διοίκησης υπάρχει έρευνα για κακούργημα. Οι ίδιες πληροφορίες έλεγαν ότι αφορά σε υπόθεση κακοδιαχείρισης αθλητικού υλικού με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και ο κ. Δρόσος και η τότε διοικούσα επιτροπή, ερευνώνταν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, ήταν δηλαδή ποινικά ελεγχόμενος.

Προφανώς αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτε και ο επιφανής δικηγόρος και ακαδημαϊκός να μην έχει καμιά εμπλοκή, όμως, δεν θα έπρεπε να ξεκαθαριστεί αυτή η παλιά υπόθεση πριν διοριστεί στην ΕΡΤ;

Γιατί στους διαδρόμους των δικαστηρίων κυκλοφορούν φήμες ότι εκείνη η έρευνα (αν υπάρχει) για την ΕΠΟ έχει μπει σε κάποιο συρτάρι και δεν έχει προχωρήσει ποτέ. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιο σχετικό πόρισμα και ο κ. Δρόσος να «βολεύεται» για άλλη μια φορά από την κυβέρνηση, με την τοποθέτησή του στην ΕΡΤ.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.