Δευτέρα 24.02.2020
  • Αρχική
  • Υγεία
  • Το υπουργείο Υγείας εξετάζει την ανανέωση 4.000 συμβάσεων στο ΕΣΥ

Το υπουργείο Υγείας εξετάζει την ανανέωση 4.000 συμβάσεων στο ΕΣΥ

Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, δήλωσε ότι εξετάζεται η ανανέωση των συμβάσεων για 4.000 συμβασιούχους, που υπηρετούν μέσω ΟΑΕΔ στη δημόσια Υγεία.

Η ΠΟΕΔΗΝ θεωρεί επιβεβλημένη την ανανέωση των συμβάσεων των 830 τραυματιοφορέων που υπηρετούν μέσω ΟΑΕΔ. «Ανανέωση που θα αφορά και τους 4.000 εργαζόμενους που υπηρετούν μέσω ΟΑΕΔ στη δημόσια Υγεία», όπως είπαν, ενώ ζήτησαν την ένταξη των τραυματιοφορέων στα Βαρέα και Ανθυγιεινά και την επαγγελματική αναβάθμιση με παρακολούθηση ταχύρυθμων προγραμμάτων που θα οργανώσει η σχολή του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Κοντοζαμάνης, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, αναγνώρισε το πρόβλημα των τραυματιοφορέων και ότι θα γίνουν προσλήψεις. Για τους 4.000 συμβασιούχους που υπηρετούν μέσω ΟΑΕΔ, ο υφυπουργός είπε- σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ- ότι «εξετάζεται με το υπουργείο Εργασίας ανανέωση των συμβάσεων για έναν χρόνο, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε περίπτωση απόλυσης». Σε ό,τι αφορά το θέμα ένταξης στα ΒΑΕ και την επαγγελματική αναβάθμιση των τραυματιοφορέων, θα συζητηθεί σε νέα συνάντηση.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.