Τετάρτη 15.07.2020

Βανδαλισμοί στο Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη

Άγνωστοι βανδάλισαν το κτίριο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την εφημερίδα της ομογένειας, «Εθνικός Κήρυξ».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, άγνωστοι πήγαν μπροστά από την πλακέτα που αναγράφει «Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη», δεξιά της εισόδου του κτιρίου και πάνω σε τοίχο, ψεκάζοντας την με σπρέι. Μάλιστα, με κόκκινη μπογιά σχημάτισαν το γράμμα «Α» μέσα σε κύκλο, το γνωστό «αλφάδι» που είναι το σύμβολο των αναρχικών.

Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι δεν έγιναν αντιληπτοί την ώρα που προκάλεσαν τους βανδαλισμούς στο κτίριο, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε μεγάλο κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης (Το κτίριο βρίσκεται στην 79η Λεωφόρο, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, κοντά στην 5η Λεωφόρο).

'Οπως προέκυψε από τις κάμερες ασφαλείας, η επίθεση έγινε γύρω στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου (τοπική ώρα) και στις κάμερες φαίνονται δύο άτομα με καλυμμένα πρόσωπα να προχωρούν στην πράξη αυτή. Το ένα από αυτά φέρεται να είναι γυναίκα, η οποία φορούσε καπαρντίνα.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.