Παρασκευή 17.01.2020

Συμβουλές για πιο νεανικό πρόσωπο

Με αυτά τα μυστικά θα μπορέσεις να κάνεις τη διαφορά.

Πάντα υπάρχει χρόνος

«Έχω προϊόντα και μάσκες σε ειδικό μέγεθος σε ένα τσαντάκι στο αυτοκίνητό μου. Όταν πέσω σε τρελή κίνηση (εννοείται, σταματάω στο πλάι ή σε ένα κολλημένο κόκκινο φανάρι), βάζω serum, μάσκα για τα μάτια, τζελ θρέψης για τα φρύδια και ό,τι άλλο προλαβαίνω!»

Κάνω μασάζ προσώπου για να προλάβω τις ρυτίδες

«Πολλοί άνθρωποι (του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου) ταλαιπωρούμε το πρόσωπό μας στον ύπνο, με αποτέλεσμα περισσότερες ρυτίδες και πόδι της χήνας στα μάτια. Για να χαλαρώσω το πρόσωπό μου κάνω πιεσοθεραπεία προσώπου για μερικά λεπτά πριν κοιμηθώ. Κάνε απαλές πιέσεις πάνω από το μεσόφρυο, στους κροτάφους και δίπλα στα ρουθούνια σου, κρατώντας 10 δευτερόλεπτα κάθε πίεση».

 Ενυδάτωσε το δέρμα σου από μέσα προς τα έξω – και απ’ έξω προς τα μέσα

«Παρά τα όσα ακούς, το νερό που πίνεις δεν μεταφράζεται σε σωστή ενυδάτωση του δέρματος. Είναι σημαντικό να ενυδατώνεις το δέρμα σου απ’ έξω με serum, κρέμες και ενυδατικά σπρέι».

Aπόφυγε τα καυτά ντους

«Ποτέ δεν πλένω το πρόσωπό μου με ζεστό νερό – είναι πολύ σκληρό για το δέρμα. Μόνο χλιαρό νερό!»

Βάζε πρώτα αντηλιακό στο λαιμό, το στήθος και τα χέρια σου

«Βάλε αντηλιακό στο λαιμό, το στήθος και τα χέρια πριν από το πρόσωπο – αυτές οι περιοχές γερνάνε πιο γρήγορα και είναι πιο δύσκολο να τις βελτιώσεις απ’ ότι το πρόσωπο. Και συνήθως ξεχνάμε να τους βάλουμε αντηλιακό παρότι είναι εξίσου εκτεθειμένες με το πρόσωπο». 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.