Παρασκευή 05.06.2020
  • Αρχική
  • Υγεία
  • Νέο σύμπτωμα του κορωνοϊού - Αν το παρουσιάσετε ειδοποιήστε τον γιατρό σας

Νέο σύμπτωμα του κορωνοϊού - Αν το παρουσιάσετε ειδοποιήστε τον γιατρό σας

Ολοένα και πληθαίνουν τα ανησυχητικά ευρήματα των επιστημόνων.

Μπροστά σε μια ακόμη ανακάλυψη σχετικά με τα συμπτώματα του κορονοϊού έφτασαν οι επιστήμονες.

Το πανεπιστήμιο της Νέα Υόρκης έφτασε στην ανακάλυψη μετά από ανάλυση των εξετάσεων 53 ασθενών από τα νοσοκομεία της Κίνας, θέλοντας να βοηθήσουν τις κλινικές της αμερικανικής μεγαλούπολης, που είναι πλέον το κέντρο της πανδημίας.

Η Megan Coffee, η ειδική λοιμωξιολόγος και επικεφαλής της έρευνας, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα στο Business Insider: «Η ελπίδα μας είναι να βοηθήσουμε τους γιατρούς ώστε να καταφέρουν να διαπιστώσουν αν κάποιος νοσεί, όσο το δυνατόν νωρίτερα».

Η έντονη μυαλγία είναι το νέο σύμπτωμα που ανακαλύφθηκε, με τους ειδικούς να τονίζουν πως αν το παρατηρήσετε, να ειδοποιήσετε τον γιατρό σας.

Οι μυαλγίες είναι συνήθεις και μπορεί να αφορούν περισσότερους από έναν μύες. Η μυαλγία μπορεί να αφορά συνδέσμους, τένοντες και την περιτονία, του μαλακούς ιστούς που συνδέουν μύες, οστά και όργανα.

Γενικές Πληροφορίες

Η μυαλγία σχετίζεται συχνότερα με τάση, υπέρχρηση ή μυϊκό τραυματισμό από άσκηση ή απαιτητική σωματική εργασία. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο πόνος τείνει να αφορά συγκεκριμένους μύες και ξεκινά στη διάρκεια ή αμέσως μετά τη δραστηριότητα. Συνήθως είναι προφανής η δραστηριότητα που προκαλεί τον πόνο.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.