Πέμπτη 09.07.2020

Μέι: Δεν παραιτούμαι - Θα πολεμήσω με ότι έχω την πρόταση μομφής

«Θα πολεμήσω με ότι έχω την πρόταση μομφής» τόνισε η Τερέζα Μέι στην πρώτη της αντίδραση μετά την κατάθεση των απαιτούμενων επιστολών. 

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από το αξίωμα της. Σε έκτακτη δήλωσή της τόνισε ότι «υπηρετώ το εθνικό συμφέρον και ότι η συμφωνία για το Brexit είναι μπροστά μας. Μια αλλαγή ηγεσίας τώρα θα βάλει σε κίνδυνο το μέλλον μας. Δεν αντέχουμε την αβεβαιότητα».

Αναλυτικά τόνισε ότι:« Θα πολεμήσω με όσες δυνάμεις έχω. Είμαι μέλος του Συντηρητικού Κόμματος 40 χρόνια. Πιστεύω στο όραμα του κόμματος για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη κοινωνία.

Μέσα από καλές και κακές στιγμές τα τελευταία δυο χρόνια, δεν έχασα την ελπίδα ότι καλύτερες μέρες έρχονται μετά το Brexit. Επρόκειτο να πάω στο Δουβλίνο αλλά θα μείνω στο Λονδίνο για να παλέψω. Μια αλλαγή στην ηγεσία των Τόρις θα πήγαινε πίσω το Brexit. Ο νέος ηγέτης δεν θα είχε χρόνο να επαναδιαπραγματευτεί, να περάσει τους νόμους έως τις 21 Ιανουαρίου και θα γίνει το Brexit στις 29 Μαρτίου. Δεν θα ήταν προς το εθνικό συμφέρον. Θα ήταν προς το συμφέρον των αντιπάλων μας, όχι των πολιτών που θέλουν έξοδο από την Ε.Ε.

Πρέπει και θα το κάνουμε, να γίνει πράξη το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Το συντηρητικό κόμμα είναι κόμμα όλων των Βρετανών. Είμαι αφοσιωμένη και είμαι έτοιμη να τελειώσω τη δουλειά!».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.