Πέμπτη 04.06.2020

Τρόμος από νέα κατολίσθηση στο Πλωμάρι - Βράχοι έπεσαν δίπλα σε σπίτια, προκάλεσαν ζημιές

Μία ακόμη νύχτα τρόμου έζησαν κάτοικοι του Πλωμαρίου, στη Λέσβο, καθώς σημειώθηκε νέα κατολίσθηση, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε σπίτια, αλλά και το οδικό δίκτυο.

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μια δυνατή βοή ξύπνησε τους κατοίκους του Πλωμαρίου, που πετάχτηκαν από τα σπίτια τους. Εντρομοι, είδαν ότι για μία ακόμη φορά τεράστιοι βράχοι είχαν ξεκολλήσει και έπεσαν δίπλα στα σπίτια τους, προκαλώντας υλικές ζημιές σύμφωνα με το lesvosnews, ενώ από τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

Από την κατολίσθηση προκλήθηκαν όμως προβλήματα και στο οδικό δίκτυο του Πλωμαρίου, αφού βράχοι έπεσαν στον δρόμο που συνδέει το Σελάδι με το Παλαιοχώρι, αλλά ευτυχώς δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι στο Πλωμάρι είχε γίνει κατολίσθηση και τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και πάλι οι κάτοικοι της περιοχής είχαν Αγιο, αφού δεν θρηνήσαμε θύματα όταν ξεκόλλησαν τεράστιοι βράχοι, διαλύοντας σπίτια και στάνες.

lesvosnews.gr, plomarinews.gr

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.