Τετάρτη 26.02.2020

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα τραβούσε φωτογραφίες υπουργείου λίγο πριν την προσαγωγή

Το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα εξήγησε αναλυτικά πώς έγινε σήμερα η παρακολούθησή του και πώς τον προσήγαγαν. Επιπλέον ανέβασε στο Facebook τη φωτογραφία του αφύλαχτου υπουργείου σχολιάζοντας ειρωνικά: «Τραγική η φύλαξη των υπουργείων μας...Οδός ευαγγελιστρίας ώρα 10.16»!

Γράφει ο Γιώργος Καλαϊτζίδης:

 «Βγαίνοντας απο το σπίτι σήμερα ξεκίνησε η παρακολούθηση μου απο την ασφάλεια. Με την διαφορά οτι συνεχίζεται ο καινούργιος τρόπος "επιτήρησης" μου που είναι ουσιαστικά η περικύκλωση μου απο μηχανές, απότοκο μάλλον του "λογαριασμού" της Παπακώστα. Τέλος πάντων βρήκα τον τρόπο και έφυγα απο τον κλοιό και πήγα να επιθεωρήσω τα μέτρα ασφαλείας παρακείμενου υπουργείου (προηγούμενη φωτό-ανάρτηση). Εν συνεχεία επέστρεψα στο σημείο όπου είχα απεμπλακεί απο την παρακολούθηση και εκεί με μάζεψαν για 345678 φορά. Πρέπει να καταλάβει η πολιτική ηγεσία της αστυνομίας πως άκρη δεν θα βγει με περικυκλώσεις και ασφυκτική παρακολούθηση. Οσο θα συνεχίζεται αυτό το καθεστώς εγω θα βγάζω φωτογραφίες υπουργεία πρεσβείες και οτι άλλο θες. Νέτα σκέτα».

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.