Κυριακή 05.07.2020

Novartis: To KINAΛ θα ψηφίσει «Ναι» για την προανακριτική

«Θα ψηφίσουμε την προανακριτική για τη Novartis με την ελπίδα να χυθεί άπλετο φως» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

 «Πρέπει να μιλήσουν όλοι για όλα και να αποδοθούν οι ευθύνες όσο ψηλά και αν βρίσκονται» κατέληξε ο κος Χρηστίδης. 

Ο κ. Χρηστίδης με αφορμή τη χθεσινή δήλωση της προέδρου του κόμματος στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη η Δικαιοσύνη να φροντίσει τα του οίκου της και να υπάρξει κάθαρση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Κίνημα Αλλαγής αξιολογούν ως ιδιαίτερα σοβαρές τις καταγγελίες για τον ρόλο συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών που εμφανίζονται να εκτελούν πολιτικές εντολές.

Κριτική ασκούν και στην κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος έσπευσε να αθωώσει τον Αλέξη Τσίπρα. «Οι ποινικές ευθύνες θα διερευνηθούν από την προανακριτική και για αυτό ψηφίζουμε την πρόταση» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Για τη ψήφο των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού η Χαριλάου Τρικούπη δηλώνει αντίθετη στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να μην υπολογίζονται στο εθνικό αποτέλεσμα και αναμένει την τελική πρόταση της κυβέρνησης.

Παρασκευή και Σάββατο θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής και θα ξεκινήσει η καμπάνια για την απόκτηση της κάρτας μέλους με αντίτιμο ένα ευρώ τον μήνα.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.