Κυριακή 31.05.2020

Καστανίδης για εξαίρεση Πολάκη - Τζανακόπουλου: Ανοησίες το ότι κλείνω το μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε ως «ανοησίες» χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς ότι με τη θέση του σχετικά με την εξαίρεση Τζανακόπουλου – Πολάκη από την προανακριτική, κλείνει το μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καστανίδης, είπε ότι δεν διαφωνεί με την θέση του ΚΙΝΑΛ για το θέμα, επειδή «απόφαση του κόμματος δεν υπάρχει» και το θέμα δεν συζητήθηκε καν στην κοινοβουλευτική ομάδα.

«Δεν είναι αντίθετη στο κόμμα μου (η θέση μου). Είναι αντίθετη στη θέση που πήραν δυο καλοί μου συνάδελφοι. Απόφαση του κόμματος δεν υπάρχει. Ο κ. Κεγκέρογλου πήρε ως εδικαιούτο μια πρωτοβουλία μαζί με την κ. Λιακούλη, αλλά τέτοιο θέμα δεν συζητήθηκε ποτέ, δεν ήρθε ποτέ στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας », είπε ο κ. Καστανίδης.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, είπε ότι το ζήτημα της εξαίρεσης των δυο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την προανακριτική επιτροπή θα μπορούσε να έχει επιλυθεί με συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων, «αλλά συνήθως στη θεατρική πολιτική σκηνή επιλέγονται δραματικές πράξεις για να παράγονται πολιτικές εντυπώσεις».

Είπε ότι είναι λάθος να εξαιρεθούν με βάση την πρόθεση να κληθούν ως μάρτυρες και πως η συγκεκριμένη περίπτωση είναι διαφορετική με το Βατοπέδι το 2010 γιατί σε εκείνη την υπόθεση, οι βουλευτές Λαφαζάνης και Παπουτσής, «είχαν ήδη κληθεί και είχαν καταθέσει ως μάρτυρες ενώπιον δικαστικών και διοικητικών αρχών».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.