Σάββατο 30.05.2020

ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνος ο Μητσοτάκης αν εξαιρεθούν Πολάκης – Τζανακόπουλος

«Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα της πλειοψηφίας για εξαίρεση των Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου από τη σύνθεση της προανακριτικής επιτροπής που ερευνά την σκευωρία Novartis.

Πηγές της Κουμουνδούρου καλούν δε, τον πρωθυπουργό να αποσύρει το σχετικό αίτημα απειλώντας πως «θα είναι ο ίδιος υπεύθυνος για ό,τι ακολουθήσει».

«Αν ο κ. Μητσοτάκης επιχειρήσει την πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά μεθόδευση προκειμένου να εξαιρεθούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Προανακριτική Επιτροπή, θα είναι ο ίδιος υπεύθυνος για ό,τι θα ακολουθήσει» αναφέρουν χαρακτηριστικά για να προσθέσουν: «Η επιχειρούμενη εξαίρεση βουλευτών είναι καταφανώς παράνομη, αντιθεσμική και συνιστά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν πρόκειται ούτε να το αποδεχθούν ούτε να το νομιμοποιήσουν.

Σχετικά με τη στάση και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ η Γραμματέας της ΚΟ παρείχε σήμερα το πρωί σχετική ενημέρωση στον Πρόεδρο της Βουλής»

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.