Τρίτη 28.01.2020
  • Αρχική
  • Υγεία
  • Wellness
  • Αυτές τις γιορτές μπορείς να περάσεις όμορφα και χωρίς να πιεις αλκοόλ!

Αυτές τις γιορτές μπορείς να περάσεις όμορφα και χωρίς να πιεις αλκοόλ!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην πιεις αλκοόλ

Ο καλύτερος ύπνος, το λιγότερο άγχος και η απουσία του φόβου το πρωί να αναρωτιέσαι τι είπες - ή χειρότερα, σε ποιον το είπες. 

Ίσως προσπαθείς να κάνεις μια πιο υγιή ζωή, αν είσαι γυναίκα ίσως έμεινες έγκυος, ίσως απλά να μην πίνεις. 

Καθώς οι μέρες γεμάτες με κοινωνικές υποχρεώσεις πλησιάζουν, και όλα αυτά περιστρέφονται γύρω από το αλκοόλ , παρακάτω θα βρεις μερικές εύκολες συμβουλές για να βοηθήσεις τους άλλους να υποστηρίξουν την επιλογή σου. 

Όταν κάποιος σου προσφέρει ένα ποτό, πες: "Όχι, ευχαριστώ, αλλά θα ήθελα το *τάδε* χυμό/ light αναψυκτικό". Τις περισσότερες φορές, οι άλλοι απλά θέλουν να σου προσφέρουν κάτι ή να σε κάνουν να νιώσεις ευπρόσδεκτη, και δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το τι ακριβώς θα καταναλώσεις.

Εάν αρχίσουν να κάνουν ερωτήσεις, μπορείς να τους τα πεις όλα ή τίποτα. Ένα απλό "δεν πίνω απόψε" θα πρέπει να αρκεί. Αυτό είναι πιο δύσκολο κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, όταν προσπαθείς να κρατήσεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου χωρίς να δώσεις οποιεσδήποτε ενδείξεις. Αν θέλετε, μπορείς να πεις ότι παίρνεις αντιβίωση ή ότι έχεις κάτι σημαντικό να κάνεις νωρίς την επόμενη μέρα. Μπορείς επίσης να μην πεις τίποτα, αφού δεν αφορά κανέναν άλλο πέρα από εσένα.

Μερικές φορές, το πραγματικό πρόβλημα είναι ο πειρασμός. Αντικατέστησε το ποτήρι σαμπάνια με λίγη σόδα, ένα ελαφρύ αναψυκτικό ή ένα virgin ποτό.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.