Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Κώστα Πρέκα – «Να δώσει απαντήσεις»

Οργισμένος εμφανίστηκε γι’ άλλη μια φορά ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης (18/10). Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο του παρουσιαστή μπήκε ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας και οι δηλώσεις του στην «Δεκατιανοί» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και το τηλεφώνημα που έκανε στον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο, λίγες μέρες πριν γίνει γνωστό το θέμα.

«Όταν πρωτοάκουσα ότι κάτι συμβαίνει και τόλμησα να πάρω για πρώτη φορά τη γυναίκα του τη ρώτησα αν όντως κάτι συμβαίνει. Μία εβδομάδα, 10 ημέρες πριν από το γεγονός. “Όχι κ. Πρέκα δεν συμβαίνει τίποτα” απάντησε η γυναίκα του κι εγώ της είπα ότι κάτι άκουσα. Δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου στη παιδεραστία. Νόμιζα ότι κάτι συνέβη με την εφορία, με ατύχημα με το αυτοκίνητο κτλ. Μία εβδομάδα πριν σκάσει το γεγονός» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πρέκας.

Στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος καθώς τόνισε πως ο ηθοποιός θα πρέπει να αποκαλύψει από πού είχε τέτοια πληροφόρηση καθώς διεξαγόταν η αστυνομική επιχείρηση.

«Εδώ πρέπει να βγουν όλοι και να απαντήσουν. Δεν μπορούν να λέγονται όλα αυτά στον αέρα και να μην ανοίγει μύτη. Τι ήξερε ο κύριος Πρέκας μία εβδομάδα πριν; Πρέπει να βγει να το πει. Όταν ακούω ότι κάτι συμβαίνει με τον 53χρονο, άρα κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ποιος; Οφείλει ο κ. Πρέκας –γιατί είναι ένας έντιμος άνθρωπος- και να δώσει απαντήσεις. Πρέπει να τα πείτε. Μην κρύβεστε όπως άλλοι, που παίρνουν τηλέφωνα δημοσιογράφους και εκπομπές. Ποιος σας πληροφόρησε;» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.