Ζήνα Κουτσελίνη: Φοβήθηκα πως θα με κρεμάσουν στα μανταλάκια για τον αλκοολικό πατέρα μου

H Ζήνα Κουτσελίνη με αφορμή την παρουσίαση των δύο νέων βιβλίων της, μίλησε για την οικογένεια της και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον πατέρα της που ήταν αλκοολικός. Σύμφωνα με την ίδια, δεν ήθελε να μιλήσει δημόσια τόσο καιρό, γιατί φοβήθηκε πως θα την «κρεμούσαν στα μανταλάκια».

«Πριν 7 χρόνια, με κάλεσαν στο Star και μου είπαν να βγω μπροστά. Ήξεραν πως είμαι ένας άνθρωπος πίσω από τις κάμερες για όλα αυτά τα χρόνια, όμως είπα το ναι την ίδια στιγμή», είπε αρχικά με αφορμή την παρουσίαση των βιβλίων «Μια σελίδα την ημέρα» και «Ψυχές από χρήμα – Όσα δεν είπα».

Στη συνέχεια όμως πρόσθεσε ότι «θέλω να ομολογήσω μία αλήθεια, μία σκληρή αλήθεια για εμένα. Νόμιζα ότι όλοι ήξεραν τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τον αδελφό μου. Με φόβιζε ότι κάποια στιγμή, θα με κρεμούσαν κι εμένα στα μανταλάκια. Ότι θα ήμουν η Ζήνα της τηλεόρασης με τον αλκοολικό πατέρα, αδελφό και μία κατεστραμένη ζωή. Κι όταν ήρθε η στιγμή να βγω μπροστά, τότε το ξόρκισα με την αλήθεια μου. Αποφάσισα να βγω μόνη μου και να μοιραστώ τα πάντα».