Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Καραϊβάζ: «Κανείς μας δεν έχει ξεπεράσει τη δολοφονία του»

Η Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» και έκανε έναν απολογισμό της καριέρας της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην περίοδο που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες, αλλά και στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Μιλώντας για την εποχή κατά την οποία βρισκόταν πίσω από τις κάμερες και είχε αναλάβει τη διεύθυνση προγράμματος, η Ζήνα Κουτσελίνη σημείωσε: «Είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και εμπιστεύομαι τον εαυτό μου σε αυτό. Αυτό το δημιουργικό κομμάτι που είχα για 8 χρόνια είναι πολύ αγαπητό σε μένα. Μου άρεσε πολύ να “χτίζω” παρουσιαστές και πρόσωπα και να κάνουμε με τους συνεργάτες μου ένα brainstorming ιδεών προκειμένου να στήσουμε κόνσεπτ».

Όσον αφορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στο Star: «Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να κάνω! Νιώθω ότι η εκπομπή αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό επειδή έχει φανεί πόσο πολύ έχει αγκαλιάσει τον άνθρωπο.Όλοι μαζί ως ομάδα έχουμε δουλέψει και έχουμε βοηθήσει πολύ κόσμο. Σκοπός μας δεν είναι να το αναδεικνύουμε και να το προβάλλουμε, γιατί πιστεύουμε ότι ο ρόλος της τηλεόρασης είναι αυτός: να βοηθά με αξιοπρέπεια τον άνθρωπο».

Η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε για τις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει στον αέρα της εκπομπής της, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και μία αναφορά στον συνάδελφό της Γιώργο Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2021: «Πάντα δυσκολεύομαι όταν αντιμετωπίζω έναν καβγά με αγαπημένους μου ανθρώπους που τους εκτιμώ απεριόριστα και μπορεί να υπάρξει διαφωνία. Έχω μια αγάπη στους ανθρώπους και δεν θέλω να στενοχωριούνται. Όλα τα άλλα μπορώ να τα διαχειριστώ. Είναι ξεκάθαρο βέβαια πως δεν αναφέρομαι στη δολοφονία του Γιώργου Καραίβάζ, γιατί αυτό δεν το έχει ξεπεράσει κανείς μας».