Ζήνα Κουτσελίνη: Η Σκορδά χαντακώθηκε

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες στη ζωή της, άσκησε κριτική στην Ιωάννα Μαλέσκου, αναφέρθηκε στη συγνώμη που περιμένει από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ εξήγησε και το λόγο που θεωρεί ότι η Φαίη Σκορδά χαντακώθηκε.

«Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο κουβέντας με το Star και την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν οι ανακοινώσεις από το κανάλι. Δεν έχει συζητηθεί να κάνω βραδινή εκπομπή. Το να δείξω τη Ζήνα και σε ένα άλλο κομμάτι, θα ήθελα να συμβεί», ανέφερε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια για όσα συζητάει αναφορικά με το επαγγελματικό της μέλλον.

«Αν έκανα βραδινή εκπομπή και μπορούσα να διαλέξω θα την έκανα με τη Φαίη Σκορδά. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ διαφορετικές. Δεν είμαι ανταγωνιστική. Η μητέρα μου έλεγε πως ο ήλιος φέγγει για όλους τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στις εκπομπές lifestyle, η Ζήνα Κουτσελίνη σημείωσε ότι «Δεν πιστεύω στο παλιό lifestyle. Το πρωινό του MEGA και της Σταματίνας έχουν προχωρήσει στη σύγχρονη ματιά του lifestyle. Υπάρχουν πρωινά και εκπομπές που το lifestyle σταματά στην επιφάνεια. Για να κάνουμε κουβέντα για ένα θέμα πρέπει να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις».

Σχετικά με το πέρασμά της μπροστά από τις κάμερες, μετά από χρόνια που δούλευε πίσω από αυτές, η Ζήνα Κουτσελίνη εξήγησε ότι «Με φόβιζε πολύ η προηγούμενη ζωή μου για να μην κρεμαστεί στα μανταλάκια και κρυβόμουν στα κοντρόλ. Για την κλειστή κοινωνία ήμουν το παιδί του αλκοολικού. Όλες οι δυσκολίες με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα, έχω πιστή στο Θεό και με αυτήν προχωρώ».

Μιλώντας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και τη συγνώμη που περιμένει από εκείνη, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε ότι «Συγνώμες που με ενδιέφερε να ακούσω, έχω ακούσει πολλές φορές. Αν μου έλεγε η Σπυροπούλου συγνώμη, θα της έδινα μια αγκαλιά να την πει, ακόμη κι αν δεν την πιστεύει. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει σε εμένα, εγώ θα την περιμένω».

Σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου η ίδια τόνισε ότι «Μενεγάκη είναι μια, Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια άλλη, όπως και η Σπυροπούλου. Όποια πάει να μοιάσει στην Ελένη έχει χάσει από χέρι. Πιστεύω πως η Μαλέσκου από παιδί είχε πρότυπό της την Ελένη, το μεγαλύτερο λάθος του σταθμού ήταν ότι την έφεραν από την Κρήτη και την παρουσίασαν σα Μενεγάκη. Όλος ο ντόρος γύρω από το όνομα της Μαλέσκου θεωρώ ότι της έκανε κακό, τα νέα πρόσωπα θέλουν χαμηλούς τόνους. Θεωρώ ότι η Ιωάννα έχει πολύ καλά στοιχεία».

«Αν ήμουν η Φαίη Σκορδά δε θα επιθυμούσα την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, χαντακώθηκε. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια παρουσιάστρια που έχει αφήσει το αποτύπωμά της στην τηλεόραση», συνέχισε σχολιάζοντας τις αγαπημένες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης.

«Η Ελεονώρα Μελέτη όταν βγήκε στον ΑΝΤ1 ένιωθα ότι ασφυκτιά. Όταν την ανέλαβε ο Σταμάτης Μαλέλης στο Star είπα “να η Ελεονώρα που αγαπώ”. Την Ελεονώρα μπορεί να τη δεδομένη στιγμή να την αδίκησα, στην πορεία εξέφρασα το θαυμασμό μου», είπε για τη «δική μας» Ελεονώρα Μελέτη.

«Αν έγραφα την αυτοβιογραφία μου θα είχε τίτλο “Δεν υπάρχει πάτος”», δήλωσε κλείνοντας η Ζήνα Κουτσελίνη.