Ζήνα Κουτσελίνη: «Λύγισε» στην εκπομπή για τον Γιώργο Καραϊβάζ

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου στον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο της δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ.

Η παρουσιάστρια με τρεμάμενη φωνή είπε στον «αέρα» της εκπομπής: «Έτσι προχωράνε δυστυχώς τα πράγματα στη ζωή» και τόνισε ότι έχει το μήνυμα ακόμα του πατέρα της άτυχης Μελίνας, Μάνου Παρασχάκη, ο οποίος της είχε γράψει ότι θα ήθελε να έρθει στην εκπομπή προκειμένου να τον σφίξει στην αγκαλιά του όσο ήταν εν ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε το 2023 να το αφιερώσει στη μνήμη του αστυνομικού συντάκτη, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, στις 9 Απριλίου του 2021. Έτσι η εκπομπή άνοιξε τον φάκελο του Γιώργου Καραϊβάζ με τίτλο «20 σφαίρες δολοφονούν τη δημοσιογραφία».

Ο 53χρονος αστυνομικός συντάκτης δολοφονήθηκε από τα πυρά δύο ανδρών, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι και διέφυγαν. H δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ τράβηξε την προσοχή των διεθνών ΜΜΕ, με την υπόθεση να παραμένει ανεξιχνίαστη και τους δολοφόνους να παραμένουν άφαντοι.

«Δεν έχει ξεπεράσει κανείς μας τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η σύζυγός του, Στάθα Αλεξανδροπούλου, μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δολοφονήθηκε η ελευθεροτυπία» και ευχαρίστησε την ΕΣΗΕΑ και την πρόεδρό της, Μαρία Αντωνιάδου για την κίνηση.