Ζόζεφιν: «Δεν κρύβομαι γενικά, αν ήταν ο Πέτρος Ιακωβίδης ο σύντροφός μου θα το έλεγα»

Η Ζόζεφιν έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη Eurovision, την επιτυχία της με τίτλο «Μάγια», αλλά και την πορεία της στο τραγούδι.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου και αρχικά, αναφέρθηκε σε μια περίοδο της ζωής της, που παραλίγο να αφήσει τη μουσική.

«Ήταν μια στιγμή πριν βγει το “Μάγια” που ήμουν στάσιμη. Δούλευα σε μαγαζιά με πολύ καλούς καλλιτέχνες, αλλά δεν είχα κάνει την επιτυχία που είχα στο κεφάλι μου. Κι έλεγα ότι αν δεν πετύχω αυτό που θέλω, θέλω να σταματήσω το τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Λεωνίδα Σώζο. «Θυμάμαι όταν μου έφεραν το “Μάγια” και συναντηθήκαμε με τον Λεωνίδα Σώζο και μου το λέει μέχρι και σήμερα. “Έλεγες ότι αν δεν βρεις καλά τραγούδια, θα σταματούσες τη δουλειά. Είδες που έχεις φτάσει μέχρι σήμερα;”, μου λέει. Ήταν καρμικό να συναντηθούμε, χωρίς την αποτυχία δεν έρχεται η επιτυχία. Έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα, να ζοριστώ και οικονομικά», εξήγησε.

 

 

Όσο για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει κάποια στιγμή την Ελλάδα στη Eurovision, είπε: «Όσο δουλεύω παραπάνω και “ψήνομαι” με τα live, με βοηθάει γιατί εξελίσσομαι. Θέλω αν εκπροσωπήσω την Ελλάδα ή την Κύπρο, να μπορώ να δώσω το 100% μου, να έχω ένα καλό τραγούδι, μια καλή ομάδα και όλο αυτό να αποδώσει, γιατί μου αρέσει ο ανταγωνισμός, μου αρέσει να νικάω. Θέλω να πάω όσο πιο οργανωμένα γίνεται για να φέρω την πρωτιά».

«Η Έλενα Παπαρίζου μου είπε ένα πράγμα για τη Eurovision κι αυτό μου έχει μείνει, γιατί θέλω να μπω στο mood που είχε νιώσει κι εκείνη τότε. Μου είπε ότι όταν της είε γίνει η πρόταση για τη Eurovision και δέχτηκε, είχε ήδη πάει κι είχε γυρίσει. Το είχε φανταστεί δηλαδή, ήδη στο μυαλό της ότι θα το κάνει», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τον Πέτρο Ιακωβίδη, με τον οποίο και φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση.

«Δεν κρύβομαι γενικά. Αν ήταν ο Πέτρος Ιακωβίδης ο σύντροφός μου, θα το έλεγα. Πιο παλιά, ο κόσμος ήξερε αν είμαι σε σχέση, δεν είναι κρυφό. Τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να είναι κρυφό, αν και δεν είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο. Είναι η προσωπική μου ζωή κι έχω επιλέξει να είναι για τον εαυτό μου. Δεν είναι προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή. Αν έρθει κάτι που θα αξίζει τον κόπο, θα το μάθουμε όλοι μαζί», είπε κλείνοντας.