Ευρωεκλογές 2024: «Μίλησαν» οι στοιχηματικές – No bet η ΝΔ – Ποιες αποδόσεις αξίζουν

220

Σύμφωνα με τα στοιχεία δεν προσφέρεται η επιλογή για τον νικητή της κάλπης. Αντίθετα, έχουν τοποθετηθεί οι σχετικές αποδόσεις για τις υπόλοιπες θέσεις, τόσο σχετικά με τη μάχη για τη δεύτερη θέση, όσο την αντίστοιχη στην «ουρά», όπου «παίζουν» αρκετές επιλογές στο εκλογικό όριο.

Βάσει αποδόσεων, οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως το φαβορί για τη δεύτερη θέση, τοποθετώντας το ΠΑΣΟΚ στην 3η θέση, την Ελληνική Λύση στην 4η θέση και το ΚΚΕ στην 5η θέση. Στα ίδια επίπεδα (όσον αφορά τις αποδόσεις) κινείται η Πλεύση Ελευθερίας και η Νίκη, ενώ η Φωνή Λογικής και οι Δημοκράτες ακολουθούν.

Ευρωεκλογές 2024: Το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας

Το μεγάλο ερώτημα για τις Ευρωεκλογές 2024 όσον αφορά και το στοίχημα είναι το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας. Είδαμε πως στις περσινές βουλευτικές εκλογές, το κόμμα της Κεντροδεξιάς επικράτησε με ευρεία νίκη, ξεπερνώντας το 40%. Το στοίχημα από πλευράς Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να διατηρήσει το κόμμα του το ποσοστό των Ευρωεκλογών του 2019, ήτοι το 33,12%. Θυμίζουμε άλλωστε πως οι Ευρωεκλογές έχουν χαρακτήρα… χαλαρής ψήφου και ενόσω τα ζητήματα της ακρίβειας, των υποκλοπών, του κράτους δικαίου, αλλά και του δυστυχήματος των Τεμπών παραμένουν στην επιφάνεια.

Πηγή: Eleftherostypos.GR