Φρέντι Μπελέρης: «Η περιπέτειά μου φτάνει στο τέλος, ο αγώνας για Κράτος Δικαίου συνεχίζεται» – Συναντά τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου

2257

«Υπερήφανος που πηγαίνω να αναλάβω τα καθήκοντά μου ως ευρωβουλευτής», δήλωσε ο Φρέντι Μπελέρης που έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το μεσημέρι της Δευτέρας (15/7/24).

Ο Φρέντι Μπελέρης, που έλαβε άδεια από τις φυλακές της Αλβανίας όπου κρατείται για να μεταβεί στο Στρασβούργο προκειμένου να ορκιστεί ευρωβουλευτής δήλωσε συγκινημένος και ευχαρίστησε προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Έλληνα Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του. Απέδειξε ότι είναι ο ηγέτης όλου του Ελληνισμού και προστατεύει όλους τους Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται. Θα παλέψω να υπερασπιστώ τα δικαιώματα της πατρίδας μας, των Ελλήνων όπου κι αν κατοικούν», τόνισε.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν. Τα ΜΜΕ που είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή σε αυτή την άδικη σκευωρία.

«Η περιπέτειά μου φτάνει στο τέλος, ο αγώνας για τη δημοκρατία, κράτος Δικαίου και ελευθερία των πολιτών συνεχίζεται», υπογράμμισε.

«Μου δίνει δύναμη και κουράγιο η στήριξη των δικών μου ανθρώπων, των Αλβανών και των Ελλήνων πλέον», επισήμανε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Στους κατοίκους της Χειμάρρας θέλω να στείλω το μήνυμα ότι δεν είναι μόνοι. Έχουν τη μητέρα Ελλάδα να τους προστατεύει. Τα αιτήματά τους είναι δίκαια. Αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούν.» αναφερόμενος στους συντοπίτες του.

Μιλώντας για τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης επεσήμανε «Να μην επιτρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση να μην γίνεται σεβαστή η βούληση και η θέληση των λαών που βρίσκονται εντός της Ευρώπης.»

Αυτή τη στιγμή, ο Φρέντι Μπελέρης έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.