Ο Robert F. Kennedy Jr. έλαβε και αυτός προστασία μέχρι και το τέλος της κούρσας των Αμερικανικών εκλογών

196

Μετά την δολοφονική επίθεση που έγινε στον υποψήφιο για τος προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Donald Trump, ο ίδιος έγραψε σε ανάρτηση του στο Truth Social, ότι είναι «επιτακτική ανάγκη ο Robert F. Kennedy Jr. να λάβει προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας αμέσως».

 

Να θυμίσουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2023, συνελήφθη ένας βαριά οπλισμένος άνδρας που υποδυόταν μέλος της ασφάλειας του. Ο ίδιος είχε αιτηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες προστασία με τον Λευκό Οίκο να μην κάνει το αίτημα του δεκτό.

 

Ο Donald Trump έγραψε στο Truth Social:

«Υπό το πρίσμα του τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα, πιστεύω ότι είναι επιτακτική ανάγκη ο Robert F. Kennedy Jr. να λάβει προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας — αμέσως. Δεδομένης της ιστορίας της οικογένειας Κένεντι, αυτό είναι το προφανές σωστό!»

 

Με τον Robert F. Kennedy Jr. να απαντά:

«Είναι ελπιδοφόρο σημάδι για τη χώρα μας όταν ένας πολιτικός αντίπαλος ζητά την προστασία του. Ίσως τελικά η χώρα μας να ενωθεί.»

 

Φαίνεται ότι η δολοφονική επίθεση στον Trump και με την ανάρτηση του για αίτηση ασφαλείας στον Robert F. Kennedy Jr. εισακούστηκε και ο ανεξάρτητος υποψήφιος έκανε μια δεύτερη ανάρτηση ευχαριστώντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν που του έδωσε προστασία για το υπόλοιπο της προεδρικής του εκστρατείας:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Μπάιντεν για την προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας. Και είμαι τόσο ευγνώμων στους Gavin deBecker & Associates που με κράτησαν ασφαλή τους τελευταίους 15 μήνες της προεδρικής μου εκστρατείας.»