Πρόκριση με επίδειξη δύναμης για τη Μαρία Σάκκαρη

433

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε με εμφατικό τρόπο και στη δεύτερη αγωνιστική της υποχρέωση στο Παρίσι.

Μετά από την άνετη νίκη επί της Μαυροβούνιας, Κόβινιτς, στον πρώτο γύρο, πανηγύρισε καθαρή νίκη με 2-0 σετ και επί της Γιούε Γιουάν (6-2, 6-1), για να πάρει θριαμβευτικά το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του μονού γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα της Ελληνίδας πρωταθλήτρια, η οποία είχε μεγάλη σιγουριά στο σερβίς της και το κρατούσε με μεγάλη άνεση για το 2-1. Στη συνέχεια έκανε το break απέναντι στην Κινέζα, ενώ χωρίς να δυσκολευτεί κράτησε το δικό της σερβίς για το 4-1.

Η Γιουάν προσπάθησε ν΄ αντιδράσει κατακτώντας το 6ο game, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν αισθητή με την Μαρία Σάκκαρη να παίρνει το 7ο game, αλλά και με break να τελειώνει το σετ με 6-2.

Με την ίδια αυτοπεποίθηση ξεκίνησε το δεύτερο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία με το… καλημέρα έκανε break point για το 2-0.

Η Κινέζα απάντησε με break, αλλά η Σάκκαρη δεν έδειξε διάθεση να μπει σε μπελάδες και με νέο break έκανε το 3-1.

Έκτοτε η Ελληνίδα τενίστρια δεν κοίταξε ποτέ πίσω, κράτησε τα σερβίς της και με απανωτά break έκανε το 6-1, παίρνοντας την πρόκριση για τους 16 επικρατώντας με 2-0 σετ.

Πηγή: ertsports