Drag Queen των Ολυμπιακών Αγώνων: «Δεν πάμε πουθενά»!

339

Η Drag Queen των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού απαντά στις αντιδράσεις: «Δεν πάμε πουθενά».

Η drag queen που μετέφερε τη δάδα της ολυμπιακής φλόγας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού δήλωσε στους επικριτές: «Δεν πάμε πουθενά», μετά τις αντιδράσεις που δέχτηκε η θεατρική παράσταση επειδή φάνηκε να κοροϊδεύει τον Χριστιανισμό.

Ο Γάλλος drag performer Karl Sanchez, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Nicky Doll, χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κοροϊδέψει «αυτούς που αναστατώθηκαν βλέποντας queerness στην οθόνη τους», αφού οι Χριστιανοί αντέδρασαν άσχημα στην απεικόνιση του εμβληματικού πίνακα της τελετής, του Μυστικού Δείπνου:

«Η τελετή έναρξης ταρακούνησε μερικά φτερά… και το ΑΓΑΠΩ», έγραψε η Doll σε ένα Instagram Story το πρωί της Δευτέρας που είδε το Fox News. «Ξέρετε γιατί; Επειδή οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η μεγαλύτερη σκηνή στον κόσμο και εμείς οι queer άνθρωποι ήμασταν πάντα το ακροατήριο της ζωής και των επιτευγμάτων άλλων ανθρώπων και ήρθε η ώρα να είμαστε ευπρόσδεκτοι στο χώρο».

View this post on Instagram

A post shared by Nicky Doll (Karlize) (@thenickydoll)

Σε προηγούμενη ανάρτησή του την Κυριακή, ανέφερε ότι ήταν «απόλυτη τιμή του να εμφανίζεται μπροστά σε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να γιορτάζει τους Ολυμπιονίκες μας».

«Και να θυμάστε, σε όσους αναστατώθηκαν βλέποντας queerness στην οθόνη τους: WE AIN’T GOING NOWHERE», πρόσθεσε με κεφαλαία γράμματα.

Πηγή: NewsFire.GR