Απίστευτο! Ιρλανδοί και Άγγλοι ενώθηκαν στο Μπέλφαστ ενάντια στους λαθρομετανάστες!

365

Μια απίστευτη εξέλιξη έλαβε χώρα στο Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας, όπου μαζικές διαδηλώσεις των πολιτών ενάντια στην λαθραία μετανάστευση, έχει αναστατώσει την πόλη.

Ενώ οι αρχές και τα ΜΜΕ προσπαθήσαν να τρομάξουν τους πολίτες και να τους αποτρέψουν από το να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις, έγινε το αναπάντεχο. Ομάδες Ιρλανδών εθνικιστών ενώθηκαν με Άγγλους εθνικιστές και όλοι μαζί, κρατώντας την Ιρλανδική σημαία, την Αγγλική σημαία και την Βρετανική σημαία, διαδήλωσαν ειρηνικά και ενωμένοι, δείχνοντας πως οι δύο εθνοτικές και χριστιανικές κοινότητες, θα μπορούσαν να ενωθούν ενάντια στην απειλή τους εγκλήματος και της παράνομης μετανάστευσης.

Οι διαδηλώσεις ακολούθησαν μια φρενήρη επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ τη Δευτέρα σε ένα κλαμπ διακοπών με θέμα την Τέιλορ Σουίφτ. Κατά την επίθεση η Άλις Ντασίλβα Αγκουϊάρ, εννέα ετών, η Μπέμπε Κινγκ, έξι ετών, και η Έλσι Ντοτ Στάνκομπ, επτά ετών, μαχαιρώθηκαν θανάσιμα σε ένα κλαμπ διακοπών με θέμα την Τέιλορ Σουΐφτ.Οκτώ άλλα παιδιά μαχαιρώθηκαν επίσης, ενώ πέντε παιδιά και δύο ενήλικες παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση.

Έως σήμερα, τουλάχιστον 30 αντι μεταναστευτικές διαδηλώσεις έχουν εκδηλωθεί σε ολόκληρη την Βρετανία, ενώ δεκάδες ισλαμιστές έχουν επιτεθεί στους Βρετανούς διαδηλωτές, οπλισμένοι με τσεκούρια, μαχαίρια και ρόπαλα. Η διαχείριση των γεγονότων από την κυβέρνηση και την αστυνομία, ήταν τουλάχιστον φτωχή, καθώς αφενός οι πολίτες χαρακτηρίστηκαν ακροδεξιά καθάρματα, αφετέρου ομάδες ακροαριστερών και ισλαμιστών, δέχθηκαν την υποστήριξη της αστυνομίας ”ως φωνή κατά της ακροδεξιάς”.

Όλα ξεκίνησαν μετά την συγκέντρωση χιλιάδων στο Southport που μετατράπηκε σε βίαιη μετά από μια σειρά προβοκατόρικων ενεργειών από μουσουλμάνους αλλά και της αστυνομίας.

Τα εκτεταμένα επεισόδια οδήγησαν σε τραυματισμούς αστυνομικών και επιθέσεις κατά τζαμιών, ενώ υπήρξαν δεκάδες συλλήψεις πολιτών.

Αμέσως μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Στάρμερ στην Downing Street όπου όσοι  αντιδρούν στο σφάξιμο των παιδιών τους χαρακτηρίσθηκαν ως “violent thugs”… υπήρξε πληθώρα καλεσμάτων σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Πηγή: NewsFire.GR