”Κόλαση” στη Βρετανία: Πακιστανικές σημαίες στους δρόμους! – Ο Στάρμερ συγκαλεί την επιτροπή COBRA – Υπό πολιορκία ισλαμιστών το νησί

294

Δεν έχουν τέλος τα άγρια επεισόδια που καταγράφονται τα τελευταία 24ωρα στη Βρετανία, στη «σκιά» της δολοφονίας των τριών κοριτσιών σε σχολή χορού στο Σάουθπορτ του Σάντερλαντ την περασμένη εβδομάδα.

Ακόμη μία νύχτα μεγάλων αναταραχών στη Βρετανία, όπου ολοένα και κλιμακώνονται οι αιματηρές διαδηλώσεις κατά μεταναστών για τη δολοφονία των τριών κοριτσιών.

Οι συναντήσεις COBRA, ή COBR, όπως συχνά αποκαλούνται επίσης, ονομάζονται από την αίθουσα ενημέρωσης του γραφείου του Υπουργικού Συμβουλίου Α στο Γουάιτχολ, αναφέρει βρετανικό ΜΜΕ.

Είναι μια επιτροπή αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, μια συγκέντρωση υπουργών, δημοσίων λειτουργών, αστυνομίας, αξιωματικών πληροφοριών. Η συνεδρίαση της επιτροπής έκτακτης ανάγκης θα έχει σκοπό να ενημερώσει την κυβέρνηση σχετικά με τη βία το Σαββατοκύριακο και την απάντηση τις επόμενες ημέρες. Θα συμμετάσχουν αρμόδιοι υπουργοί και εκπρόσωποι της αστυνομίας.