Οι αθλητές εγκαταλείπουν το Ολυμπιακό Χωριό, όπου κυριαρχεί η «χούντα» της διαφορετικότητας

386

Αρχισαν να εγκαταλείπουν το «woke» Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, καταγγέλλοντας άθλιες συνθήκες, ελλείψεις στο φαγητό, που οδήγησαν στη διανομή κρέατος με το δελτίο, οι οποίες τους στερούν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μετάλλια και να καταρρίψουν ρεκόρ.

Μετά την τελετή έναρξης, όπου κυριάρχησε η woke ατζέντα, με αποκορύφωμα την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens, οι διοργανωτές, συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο. Αρχικά προσπάθησαν να επιβάλουν στους αθλητές τη vegan διατροφή, την οποία αποθεώνουν όσοι ακολουθούν τη woke κουλτούρα, ορίζοντας ότι το 60% των τροφίμων που θα σερβίρονται στο Ολυμπιακό Χωριό είναι vegan. Επίσης, ακολούθησαν άκρως επιθετική στρατηγική για να φτιάξουν το πιο φιλικό προς το περιβάλλον Ολυμπιακό Χωριό, ακολουθώντας τις αρχές της woke κουλτούρας.

Δεν είναι τυχαίο ότι, με βάση τα παραπάνω, η βρετανική «Daily Mail» αποκαλεί «woke Ολυμπιακό Χωριό» τον χώρο όπου μένουν οι αθλητές, η κατασκευή του οποίου κόστισε περίπου 1,57 δισ. ευρώ. Τα αποτελέσματα της επιλογής των διοργανωτών είναι τραγελαφικά. Σύμφωνα με την «Equipe», αμέσως παρατηρήθηκαν σοβαρές ελλείψεις σε αβγά και κρέας, τα οποία είναι άκρως απαραίτητα για τη διατροφή των αθλητών. Μάλιστα, το Σάββατο, μία ημέρα μετά την τελετή έναρξης, τα αβγά και το ψημένο κρέας δόθηκαν με δελτίο στους αθλητές για πρωινό. Η δε «Daily Mail» επικαλείται μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες για να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα τα δωμάτια στο Ολυμπιακό Χωριό δεν διαθέτουν κλιματιστικά, με αποτέλεσμα οι αθλητές να «λιώνουν» από τη ζέστη. Τα φιλικά προς το περιβάλλον κρεβάτια από χαρτί προκαλούν πόνους στο σώμα, σε σημείο που αθλητές όπως ο Αμερικανός γυμναστής Φρεντ Ρίτσαρντ έφερε το δικό του στρώμα.

Την Κυριακή, η Αμερικανίδα τενίστρια Κόρι Γκάουφ ανακοίνωσε ότι με τις συναθλήτριές της εγκατέλειψαν το Ολυμπιακό Χωριό, καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι 10 άτομα έπρεπε να μοιράζονται την ίδια τουαλέτα. Η Αυστραλή κολυμβήτρια Αριάρν Τίτμους κατήγγειλε ότι, εξαιτίας των άθλιων συνθηκών στο Ολυμπιακό Χωριό, δεν κατάφερε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ το Σάββατο. Επίσης, έξι κολυμβητές της Νότιας Κορέας μετακόμισαν σε ξενοδοχείο, καθώς για να πάνε στο κολυμβητήριο έπρεπε να παίρνουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα οποία δεν διαθέτουν κλιματισμό και έχουν καθυστερήσεις.