Δημοτικός Σύμβουλος των Εργατικών ζητούσε να «κόψουν τα λαρύγγια» όσων αντιδρούν στην μαζική μετανάστευση (Βίντεο)

317

Ζητούσε σε… ζωντανή σύνδεση να κόψουν τα λαρύγγια όσων αντιδρούν στην μετανάστευση, την ίδια ώρα που η Αστυνομία συλλαμβάνει όσους κάνουν… retweet σχόλια κατά της λαθρομετανάστευσης!

Ο δημοτικός σύμβουλος των Εργατικών του Ντάρτφορντ του Κεντ, Ρίκι Τζόουνς, αναγνωρίστηκε ως ο άνδρας που σε κατάσταση «εκτός εαυτού» ζητούσε από τους συγκεντρωμένους να «κόψουν τα λαρύγγια» αυτών που λάμβαναν χώρα στις αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις.

Ο προφανώς εμπνευσμένος από τους… τζιχαντιστές, σοσιαλιστής πολιτικός έκανε το ξεσπασμά του κατά την διάρκεια διαδήλωσης υπέρ των μεταναστών στο Walthamstow του Λονδίνου.

Φυσικά τόσο τα βρετανικά όσο και τα διεθνή ΜΜΕ αποκρύπτουν το περιστατικό το οποίο διαταράσσει την ψευδή εικόνα που στήνουν για τα πραγματικά γεγονότα στην Αγγλία, με σκοπό να καταστείλουν τις αντιδράσεις των απλών πολιτών.

Το περιστατικό όμως, ερχόμενο μόλις λίγες ημέρες μετά την δολοφονία – με μαχαίρι – τριών μικρών κοριτσιών και των τραυματισμό πολλών ακόμη και καταδεικνύει ποιά είναι η κουλτούρα που οδηγεί σε αυτά τα περιστατικά.

Το πιο τρομακτικό όμως είναι η απόλυτη συνομωσία σιωπής! Φαντάζεστε να είχε κάνει αντίστοιχες δηλώσεις κάποιος αξιωματούχος του κόμματος του Φάρατζ, τι θα είχε γίνει;

Πηγή: NewsFire.GR