Αστυνομικοί «τσάκωσαν» 35χρονο Ρομά στην Πετρούπολη να οδηγάει κλεμμένο όχημα – Προκάλεσε φθορές στο περιπολικό!

447

 

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης πρώτες πρωινές ώρες της 7-8-2024 στην περιοχή της Πετρούπολης, 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν όχημα να κινείται στην περιοχή της Πετρούπολης με οδηγό τον 35χρονο και συνοδηγό έτερο άτομο και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Στην θέα τους ο κατηγορούμενος ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης, κινούμενος αντίθετα σε οδούς, ακινητοποίησε το όχημα σε παρακείμενο δρόμο και οι δύο επιβαίνοντες επιχείρησαν να διαφύγουν.

Έπειτα από πεζή καταδίωξη οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 35χρονο οδηγό σε κοντινό σημείο, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη του προκαλώντας φθορές στο περιπολικό όχημα.

Όπως προέκυψε κατά την έρευνα, ο 35χρονος είχε αφαιρέσει το όχημα πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας από την περιοχή του Περιστερίου.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: Law & Order