Κρήτη: Φωτογράφισε κρυφά τα οπίσθια 25χρονης, την χτύπησε με μηχανάκι και την έσυρε για 20 μέτρα

394

Το απόγευμα της Παρασκευής (10.8.2024) στο Ηράκλειο συνέβη ένα σοκαριστικό περιστατικό, όταν ένα ζευγάρι έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από έναν άγνωστο άνδρα. Ο δράστης, αφού έβγαλε κρυφά φωτογραφίες των ιδιωτικών σημείων μιας 25χρονης γυναίκας, την παρέσυρε με το μηχανάκι του και την έσυρε στον δρόμο για περίπου 20 μέτρα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η νεαρή γυναίκα και ο σύντροφός της είχαν βγει να φάνε κάτι μετά από το μπάνιο τους στην παραλία. Ενώ βρίσκονταν πάνω στο μηχανάκι τους, ο σύντροφός της παρατήρησε έναν άνδρα σε μια ασημί μοτοσικλέτα που τους ακολουθούσε και τραβούσε κρυφές φωτογραφίες.

Το ζευγάρι σταμάτησε και ζήτησε από τον άνδρα να τους δείξει τις φωτογραφίες. Με φρίκη διαπίστωσαν ότι ο άνδρας, που ήταν εύσωμος, είχε μούσι και φορούσε μαύρο κράνος, είχε φωτογραφήσει τα οπίσθια της γυναίκας, η οποία φορούσε μαγιό μετά την επιστροφή της από την παραλία.

Ενοχλημένη, η γυναίκα απαίτησε από τον άνδρα να ξεκλειδώσει το κινητό του και να διαγράψει τις φωτογραφίες μπροστά της, καθώς δεν είχε κανένα δικαίωμα να τις τραβήξει.

Ο οδηγός τότε άρπαξε το κινητό της γυναίκας και προσπάθησε να διαφύγει με το μηχανάκι. Αντί όμως να στρίψει δεξιά για να την αποφύγει, επιτάχυνε και κατευθύνθηκε προς το μέρος της, χτυπώντας την σκόπιμα. Εκείνη έχασε την ισορροπία της και, για να μην πέσει, έπιασε ενστικτωδώς τη σχάρα στο πίσω μέρος του δικύκλου, με αποτέλεσμα να την παρασύρει για περίπου 20 μέτρα στο δρόμο. Από το σοκ δεν κατάλαβε τι συνέβαινε και φώναζε «σταμάτα, σταμάτα, πονάω», ενώ ο οδηγός της απαντούσε «άσε τη μηχανή» και συνέχιζε να επιταχύνει, προσπαθώντας να την αναγκάσει να αφήσει τη χειρολαβή.

Τελικά, η γυναίκα άφησε τη σχάρα και έπεσε στη μέση του δρόμου, ζαλισμένη και τραυματισμένη. Περνούσαν αυτοκίνητα και υπήρχε κίνδυνος να την τραυματίσουν. Ο άγνωστος άνδρας την χτύπησε με το μηχανάκι, την έσυρε περίπου 20 μέτρα και την εγκατέλειψε.

Η 25χρονη κατέθεσε στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου, το οποίο διεξάγει την προανάκριση, και σήμερα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, καθώς το σώμα της είναι γεμάτο πληγές από το σύρσιμο στο οδόστρωμα.

Πηγή: cretalive.gr