Τέλος η woke ατζέντα για τη Harley Davidson – Καταργεί το δόγμα DEI περί συμπεριληπτικότητος, διαφορετικότητος και τις συναφείς μπούρδες

695

Με ανακοίνωσή της η κορυφαία βιομηχανία μοτοσικλετών των ΗΠΑ, η Harley Davidson αναγνωρίζει εμμέσως πλην σαφώς τη δυσαρέσκεια και ασυμβατότητα της πελατείας της με τα παρανοϊκά woke προτάγματα και δηλώνει την παύση της «συμμορφώσεώς» της στην σχετική ατζέντα.

Η ανακοίνωση

Για πάνω από 120 χρόνια, η Harley-Davidson έχει προσφέρει τη χαρά της μοτοσικλέτας σε αναβάτες σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι, από πού προέρχονται ή σε τι πιστεύουν. Έχουμε μια κατευθυντήρια αρχή: United We Ride [Ενωμένοι οδηγούμε]. Καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο διοικούμε την επιχείρησή μας, αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους μας και υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να να καλωσορίζουμε όλους.

Μας θλίβει η αρνητικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες εβδομάδες, η οποία σχεδιάστηκε για να διχάσει την Harley Davidson. Ως Εταιρεία, λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη αυτό το θέμα και είναι ευθύνη μας να απαντήσουμε με σαφήνεια, δράση και γεγονότα. Νωρίτερα φέτος, ξεκινήσαμε μια εσωτερική επανεξέταση των ενδιαφερόμενων μερών για την καλύτερη ευθυγράμμιση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας με τις ανάγκες τόσο της επιχείρησής μας όσο και της κοινότητάς μας. Με βάση την αναθεώρησή μας, δεσμευόμαστε για τα εξής:

– Διαφορετικότητα, ισότητα και συμπεριληπτικότητα (DEI): Θεωρούμε ότι ο ρόλος κάθε ηγέτη είναι να διασφαλίσει ότι έχουμε μία βάση εργαζομένων που αντικατοπτρίζει τους πελάτες μας και τις γεωγραφικές περιοχές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή μας ότι προσλαμβάνουμε και διατηρούμε τα καλύτερα ταλέντα και ότι όλοι οι εργαζόμενοι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι. Τούτου λεχθέντος, δεν έχουμε εφαρμόσει DEI από τον Απρίλιο του 2024 και δεν λειτουργούμε υπό το DEI σήμερα. Δεν έχουμε ποσοστώσεις προσλήψεων και δεν έχουμε πλέον στόχους δαπανών για την ποικιλομορφία των προμηθευτών.

– Ομάδες επιχειρησιακών πόρων εργαζομένων (BERGS): Για να διασφαλίσουμε την ευθυγράμμιση των BERGS μας με την επιχείρηση, θα παρέχουμε εκτελεστική διοίκηση σε κάθε ομάδα για να επικεντρωθεί με έμφαση στην επαγγελματική ανάπτυξη, τη δικτύωση και την καθοδήγηση.

– Χορηγίες και συνεργασίες: Επανεξετάζουμε όλες τις χορηγίες και τους οργανισμούς με τους οποίους είμαστε συνδεδεμένοι και με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Οι ενέργειες που απορρέουν από αυτή τη συνεχιζόμενη αναθεώρηση περιλαμβάνουν:

  • Όλες οι δραστηριότητες χορηγίας θα εγκρίνονται πλέον κεντρικά και θα διαχειρίζονται τις προσπάθειες μέσω της Εταιρείας ή του Ιδρύματος Harley-Davidson.
  • Ως μάρκα καταναλωτών, θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά στην ανάπτυξη του αθλήματος της μοτοσικλέτας και τη τη διατήρηση της πιστής μας κοινότητας οδηγών, επιπλέον της υποστήριξης που ήδη παρέχουμε στους πρώτους τη τάξη εκπροσώπους της, τα ενεργά μέλη του στρατού και τους βετεράνους.
  • Το Ίδρυμα Harley-Davison Foundation δεσμεύεται να προωθήσει θετικές αλλαγές στο Μιλγουόκι, όπως μέσω του πάρκου Davidson Park που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη λεωφόρο Juneau June June, στην έδρα μας.
  • Η Harley-Davidson δεν θα συμμετέχει στο μέλλον στη βαθμολόγηση του HRC.

Εκπαίδευση εργαζομένων: Η εταιρεία αξιολογεί συνεχώς τις ευκαιρίες κατάρτισης που προσφέρει για να διασφαλίσει ότι είναι κατάλληλες για το εργατικό δυναμικό μας. Η παρεχόμενη κατάρτιση θα σχετίζεται με τις ανάγκες της επιχείρησης και θα απουσιάζει από
κοινωνικά υποκινούμενο περιεχόμενο – μόνο η νομικά απαιτούμενη κατάρτιση ήταν πάντοτε υποχρεωτική στη Harley-Davidson.

Πιστεύουμε ότι το να έχουμε τόσο μια ευρεία βάση εργαζομένων όσο και πελατών είναι καλό για την επιχείρηση και ότι τελικά όλοι πρέπει να βιώσουν τη χαρά της οδήγησης μιας Harley-Davidson. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο να ακούμε όλα τα μέλη της κοινότητάς μας, καθώς συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι μας ως η πιο επιθυμητή μάρκα μοτοσικλέτας στον κόσμο.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ

Πηγή: NewsFire.GR