Γιος γνωστού επιχειρηματία νεκρός σε τροχαίο με «γουρούνα»

286

Η τραγική είδηση του θανάτου ενός νεαρού άνδρα, του 22χρονου Στάθη Γαβριλιάδη, γιου του γνωστού επιχειρηματία Τάκη Γαβριλιάδη, προκάλεσε βαθιά θλίψη και πόνο στην οικογένειά του, τους φίλους του και ολόκληρη την κοινότητα του Πύργου.

Ο νεαρός, που είχε όλη τη ζωή μπροστά του και ήταν γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες, έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα κατά τη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών του στην Άνδρο μαζί με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα patrisnews.com, το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, περίπου στις 10:30 π.μ., όταν οι τοπικές αρχές της Άνδρου ειδοποιήθηκαν για την εκτροπή ενός τετράτροχου οχήματος τύπου «γουρούνα» στην περιοχή Στιβάνι, κοντά στο Μπάτσι.

Το όχημα, το οποίο είχαν ενοικιάσει ο Στάθης και ο 51χρονος πατέρας του, κινείτο από το Μπάτσι προς τη Χώρα, όταν για λόγο που δεν έχει ακόμα διαπιστωθεί, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από ύψος περίπου πέντε μέτρων.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού και έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος. Ο Στάθης και ο πατέρας του μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Κέντρο Υγείας της Άνδρου με τη βοήθεια ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Επίσης, ειδοποιήθηκε αμέσως ελικόπτερο για τη διακομιδή του νεαρού, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, ο Στάθης υπέκυψε στα τραύματά του πριν προλάβει το ελικόπτερο να φτάσει στο νησί.

Η τραγική είδηση του θανάτου του 22χρονου γέμισε με θλίψη και πόνο όχι μόνο την οικογένειά του και τους κοντινούς του ανθρώπους, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία του Πύργου, όπου η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή. Οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Αστυνομικό Σταθμό Γαυρίου.

Πηγή: NewsFire.GR