21.9 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024
Αρχική ΝΕΑ H ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Παύλο Μαρινάκη: 20.000 θέσεις σε...

H ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Παύλο Μαρινάκη: 20.000 θέσεις σε υφιστάμενους βρεφονηπιακούς σταθμούς (βίντεο)

171

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Ο Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή την πρεμιέρα των νέων λεωφορείων, είπε πως η βούληση της κυβέρνησης να επενδύσει στα μέσα μεταφοράς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος είναι μέχρι το 2025 να αναβαθμιστεί το πλαίσιο με 950 λεωφορεία.

Αναφέρθηκε επίσης στη στήριξη της οικογένειας, στην οποία στοχεύει η κυβέρνηση, και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Έκανε λίγο για 20.000 θέσεις σε υφιστάμενους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Ερωτώμενος για την ακρίβεια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «η Ελλάδα δεν είναι σε καμία περίπτωση τελευταία ή προτελευταία σε επίπεδο αγοραστικής δύναμης» και παρουσίασε σειρά πινάκων με σχετικούς δείκτες.

Για τον θάνατο της τουρίστριας στην Ανάβρα Αλμυρού, απάντησε ότι υπήρξε ξεκάθαρη διαστρέβλωση των δηλώσεων του αρμόδιου υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. «Είναι δεδομένο πως η Υγεία χρειάζεται περισσότερα. Έχουμε προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις. Κάποια πράγματα έχουν αρχίσει και φαίνονται», είπε χαρακτηρσιτικά.

Στη συνέχεια, ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στο τι περιμένουμε κατά την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, τονίζοντας ότι «ούτε αυτή τη χρονιά θα δούμε έναν πρωθυπουργό να βγάζει καλάθι, υποθηκεύοντας το μέλλον των επομένων γενεών».

Πηγή: Parapolitika.gr