Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο αυριανό ντιμπείτ

167

Πυρετωδώς προετοιμάζονται οι δύο μονομάχοι που διεκδικούν το προεδρικό χρίσμα στις ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ, με τους επικοινωνιολόγους να προσπαθούν να τους καθοδηγήσουν προκειμένου να αλιεύσουν την ψήφο των… αναποφάσιστων ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Καθώς απομένει χρονικό διάστημα μικρότερο από δυο μήνες ως την αναμέτρησή τους, την 5η Νοεμβρίου, οι δύο υποψήφιοι ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο αυριανό ντιμπέιτ, που θα διαρκέσει 90 λεπτά.

Το ντιμπείτ θα μεταδοθεί από το δίκτυο ABC News στις 21:00 (4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος), ενώ δεν θα υπάρχει κοινό.

Επιπλέον, τα μικρόφωνα των δύο υποψηφίων θα είναι κλειστά όταν μιλάει ο αντίπαλός τους και θα ανοίγουν όταν είναι η σειρά τους.

Την ίδια στιγμή, Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις, θα έχουν δύο λεπτά στη διάθεσή τους για να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση.

Το επιτελείο του Τραμπ τον θέλει να δείχνει χαρούμενος παρά κακός και νταής, σε μία προσπάθεια να μιμηθεί το στιλ του Ρόναλντ Ρέιγκαν.

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ ακολουθεί μια προσέγγιση αυτοσχεδιασμού στην εκστρατεία του μέχρι τώρα, αγνοώντας τις συμβουλές των βοηθών του.

Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να κρύψει την περιφρόνησή του για την κυρία Χάρις, όπως φοβούνται οι Ρεπουμπλικανοί.

Η Κάμαλα Χάρις, η εκλεκτή του Τζο Μπάιντεν, που την στηρίζουν όχι μόνο το ζεύγος Ομπάμα, αλλά και πολλοί απογοητευμένοι Ρεπουμπλικάνοι, όπως ο Ντικ Τσέινι. είναι η πρώτη Αφροαμερικανή που διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ.

Πηγή: thessnews.gr