ΗΠΑ – Προεδρικό Ντιμπέιτ: Αμηχανία Χάρις, ενώ συζητά με τον Ντόναλντ Τραμπ – Τραμπ: «Είναι μαρξίστρια»!

131

Η αντιπρόεδρος της Βουλής Καμάλα Χάρις (D) έκανε περίεργες εκφράσεις του προσώπου της κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ την Τρίτη στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκαν φωτογραφίες και βίντεο που έδειχναν τις αντιδράσεις της Χάρις κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του ντιμπέιτ. Μια εικόνα απαθανάτισε τη στιγμή που ο αντιπρόεδρος κράτησε το το χέρι της στο πηγούνι της καθώς κοίταζε τον Τραμπ από την άλλη πλευρά της σκηνής:

Σε ένα βιντεοκλίπ, η Χάρις εθεάθη να πετάει ψηλά το χέρι της σε απάντηση καθώς ο Τραμπ μιλούσε για τις πολιτικές. Η Harris φάνηκε να λέει: “Αυτό δεν είναι αλήθεια, αυτό δεν είναι αλήθεια”, ενώ κούνησε το κεφάλι της:

Σε ένα άλλο απόσπασμα, η Χάρις ήταν προσπαθώντας να δώσει έμφαση σε ένα σημείο σχετικά με την άμβλωση, όταν σήκωσε τα φρύδια της και έκανε κυκλική κίνηση με τα χέρια της. Στη συνέχεια στράφηκε προς τον Τραμπ με κατσούφιασμα:

Όταν ο Τραμπ είπε: “Είναι μαρξίστρια, όλοι ξέρουν ότι είναι μαρξίστρια”, η Χάρις έριξε πίσω το κεφάλι της σαν να ήθελε να γελάσει με τα σχόλιά του:

Μια δημοσκόπηση του Quinnipiac που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα έδειξε ότι ο Τραμπ άνοιξε προβάδισμα τεσσάρων μονάδων έναντι της Χάρις στη Τζόρτζια, ανέφερε το Breitbart News.

“Η δημοσκόπηση είναι σημαντική επειδή η Χάρις προσπαθεί απεγνωσμένα να κερδίσει τη Τζόρτζια για να μειώσει τους πολλαπλούς δρόμους του Τραμπ προς τη νίκη. Η Τζόρτζια ήταν η πρώτη πολιτεία που επισκέφθηκε η Χάρις μετά το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών (DNC) τον Αύγουστο”, ανέφερε το πρακτορείο.

Επιπλέον, δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την Τρίτη έδειξε ότι ο Τραμπ και η Χάρις ήταν στήθος με στήθος σε εθνικό επίπεδο. Ωστόσο, ο Τραμπ έχει το μομέντουμ αφού αυξήθηκε κατά τρεις μονάδες μέσα σε ένα μήνα”, ανέφερε το άρθρο του Breitbart News.