Η Μελάνια Τραμπ εγείρει ερωτήματα για την απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της: “Πρέπει να αποκαλύψουμε την αλήθεια

180

 

Η πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ έθεσε ερωτήματα γύρω από την απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της, πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας ότι “πρέπει να αποκαλυφθεί η αλήθεια”.

Σε μια video που αναρτήθηκε στο Χ, προωθώντας το επερχόμενο βιβλίο της, Melania, η πρώην πρώτη κυρία μίλησε για το πώς η απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσής του στο Μπάτλερ της Πενσυλβανίας, στις 13 Ιουλίου, “ήταν μια φρικτή, οδυνηρή εμπειρία”.

“Η απόπειρα να τερματιστεί η ζωή του συζύγου μου ήταν μια φρικτή, οδυνηρή εμπειρία”, δήλωσε η Μελάνια. “Τώρα, η σιωπή γύρω από αυτό μοιάζει βαριά. Δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ, γιατί οι αρχές επιβολής του νόμου δεν συνέλαβαν τον δράστη πριν από την ομιλία; Υπάρχουν σίγουρα περισσότερα στην ιστορία και πρέπει να αποκαλύψουμε την αλήθεια”.

Ο πρώην πρόεδρος “πυροβολήθηκε με μια σφαίρα που διαπέρασε το πάνω μέρος” του δεξιού του αυτιού, αφού ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς άνοιξε πυρ από την ταράτσα ενός κοντινού κτιρίου, όπου είχε άμεση οπτική επαφή με τον Τραμπ.

Ο Corey Comperatore, πρώην επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Πενσυλβάνια, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε αφού ο Crooks άνοιξε πυρ στη συγκέντρωση. Ο Comperatore έπεσε πάνω από την κόρη και τη σύζυγό του καθώς ακούγονταν πυροβολισμοί. Δύο άλλοι άνδρες, ο Τζέιμς Κόπενχαβερ και ο Ντέιβιντ Ντατς, τραυματίστηκαν επίσης.

Στον απόηχο της δολοφονίας, αναφορές αποκάλυψαν ότι ένας τοπικός αστυνομικός αντιμετώπισε τον Crooks πριν αυτός ανοίξει πυρ.

Η πρώην διευθύντρια της Μυστικής Υπηρεσίας Kimberly Cheatle αποκάλυψε επίσης ότι η υπηρεσία δεν είχε τοποθετήσει πράκτορες στην οροφή στην οποία βρισκόταν ο Crooks, επειδή υπήρχε ένας “παράγοντας ασφαλείας” που σχετιζόταν με μια “κεκλιμένη οροφή”. Ωστόσο, πριν από το συλλαλητήριο, η Μυστική Υπηρεσία φέρεται να είχε θεωρήσει την ταράτσα ως κίνδυνο για την ασφάλεια.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το Breitbart News, υπήρξαν πολλαπλές παραλείψεις ασφαλείας κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, όπως το ότι η Μυστική Υπηρεσία φέρεται να είδε τον Crooks στην ταράτσα γύρω στις 5:52 μ.μ., 20 λεπτά πριν ο Trump ανέβει στη σκηνή, ωστόσο δεν έγινε τίποτα για να εμποδιστεί ο Trump να ανέβει στη σκηνή.

Άλλες αναφορές αποκάλυψαν ότι ο Crooks φέρεται να “φωτογραφήθηκε δύο φορές από τους αξιωματικούς ασφαλείας”, οι αξιωματικοί της αστυνομίας τον ανέφεραν ως ύποπτο άτομο και άλλοι αξιωματικοί της αστυνομίας φέρεται να ειδοποίησαν μέσω ασυρμάτου ότι ο Crooks συμπεριφερόταν ύποπτα.

Ο γερουσιαστής Josh Hawley (R-MO) αποκάλυψε πρόσφατα ότι πληροφοριοδότες ισχυρίστηκαν ότι η πλειοψηφία των πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας που είχαν αναλάβει να προστατεύσουν τον Τραμπ στο συλλαλητήριο του Μπάτλερ ήταν στην πραγματικότητα από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και ότι είχαν περάσει από ένα “δίωρο διαδικτυακό σεμινάριο”.