Ο επίδοξος δολοφόνος του Τράμπ είχε εκδόσει και βιβλίο – Ήθελε νεκρούς Πούτιν και Τραμπ!

125

Ο επίδοξος σκοπευτής του Τραμπ, Ράιαν Ρουθ, δημοσίευσε ένα βιβλίο 291 σελίδων, “Unwinnable War”, για την περίοδο του στη Διεθνή Λεγεώνα της Ουκρανίας.

Ο Ρουθ λέει ότι θα ήθελε να δει τον Πούτιν να δολοφονείται, φαίνεται να ελπίζει επίσης στη δολοφονία του Τραμπ και καλεί τις ΗΠΑ να «υποκινήσουν» έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία.

Δηλώνοντας ότι δεν είναι ούτε Δημοκρατικός ούτε Ρεπουμπλικανός, η ξεκάθαρα διατυπωμένη νοοτροπία του Routh απέναντι στη Ρωσία αντικατοπτρίζει αυτή των σκληροπυρηνικών της Beltway.

Προσφέρει θαυμασμό για τον Χουάν Γκουαϊδό, τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό, τους αντάρτες της Μιανμάρ και άλλες δυνάμεις που υποστηρίζονται από τη CIA, ενώ υπαινίσσεται μια φιλία με τον Ηack Νatsec του MSNBC και τον συνάδελφό του στη Διεθνή Ταξιαρχία Μάλκολμ Νανς.

Ο Ράιαν Ρουθ ζητά τη δολοφονία του Πούτιν και του Λουκασένκο της Λευκορωσίας, υποστηρίζοντας ότι η δολοφονία τους θα έφερνε τον θάνατο της βιωσιμότητας του ρωσικού κράτους ως ανεξάρτητης δύναμης, καθώς κανείς δεν μπορεί να διαδεχθεί τον Πούτιν.

Ο Routh προτρέπει τη Δύση να «υποκινήσει» μια πυρηνική σύγκρουση με τη Ρωσία και να «χτυπήσει πρώτα». Θέλει ένα «γρήγορο και αποφασιστικό και ισχυρό χτύπημα για να το τελειώσει μια για πάντα», όπως έκαναν οι ΗΠΑ στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.