To Flappy Bird επιστρέφει στα κινητά μας!

198

Το 2014, το Flappy Bird όταν κυκλοφόρησε έγινε ένα φαινόμενο, κερδίζοντας εκατομμύρια καρδιές και προκαλώντας αμέτρητες ώρες εθισμού σε παίκτες ανά τον κόσμο. Όμως, όπως όλοι θυμόμαστε, το παιχνίδι εξαφανίστηκε ξαφνικά από τα καταστήματα εφαρμογών, αφήνοντας πίσω του ένα κενό και πολλές αναμνήσεις.

 

Δέκα χρόνια αργότερα, το 2024, το Flappy Bird επιστρέφει και υπόσχεται να αναζωπυρώσει το πάθος των χρηστών και να κερδίσει μια νέα γενιά παικτών.

 

Η επιστροφή του Flappy Bird δεν είναι έργο του αρχικού του δημιουργού, Dong Nguyen, αλλά μιας ομάδας που αυτοαποκαλείται “The Flappy Bird Foundation.” Αυτή η ομάδα, αποτελούμενη από ενθουσιώδεις φανς, κατάφερε να αποκτήσει τα δικαιώματα του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του εμπορικού σήματος, από την Gametech Holdings LLC. Η αποστολή τους είναι να φέρουν πίσω το παιχνίδι, διατηρώντας την ουσία του αλλά προσθέτοντας και νέες δυνατότητες που θα το κάνουν πιο ελκυστικό και σύγχρονο.

 

Το νέο Flappy Bird δεν είναι απλά μια αναβίωση του κλασικού παιχνιδιού. Οι φήμες και οι ανακοινώσεις μιλούν για νέους χαρακτήρες, όπως ένας τριών ματιών πουλί με το όνομα Trixy, έναν πιγκουίνο Peng, και ακόμη και ένα ρομπότ πουλί, το Tekno. Επιπρόσθετα, το παιχνίδι θα διαθέτει νέες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών τρόπων παιχνιδιού όπως ένα ανταγωνιστικό mode, αλλά και ένα practise mode για εξάσκηση.

 

Η κοινωνική διάσταση του παιχνιδιού ενισχύεται με “μαζικές multiplayer προκλήσεις,” επιτρέποντας στους παίκτες να ανταγωνιστούν ή να συνεργαστούν με φίλους και άλλους παίκτες παγκοσμίως.

 

Η ανακοίνωση της επιστροφής του Flappy Bird έχει ήδη προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού στα social media, με πολλούς να μοιράζονται τις αναμνήσεις τους και τις προσδοκίες τους για το νέο παιχνίδι. Η αναμονή για την κυκλοφορία του το 2025 σε iOS, Android, και web browsers είναι μεγάλη, με πολλούς να αναρωτιούνται πώς θα ανταποκριθεί το παιχνίδι στις σύγχρονες προσδοκίες των παικτών που έχουν συνηθίσει σε πιο πολύπλοκα και εικονογραφημένα παιχνίδια.