Πορτοσάλτε και Οικονόμου στον ΣΚΑΪ αποκάλυψαν την επιστροφή Λατινοπούλου στη ΝΔ (video)

133

Ένα από τα σενάρια που απεργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συνεχίσει να κυβερνά το σύστημα Μητσοτάκη – αφού αποκλείεται η ΝΔ να κατακτήσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εθνικές εκλογές – είναι και αυτό της συγκυβέρνησης με το κόμμα “Φωνή Λογικής” της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Το κατάλαβε ο κάθε ένας, από τις ευρωεκλογές, ότι το Μαξίμου ενίσχυσε παρασκηνιακά την παρουσία της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Αντικειμενικός σκοπός του Μητσοτάκη και της παρέας του ήταν να ανακόψει τις διαρροές των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας προς την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, που κυριολεκτικά λεηλατεί την εκλογική βάση του κυβερνώντος κόμματος, ενώ κερδίζει υποστηρικτές από όλους τους πολιτικούς χώρους, τόσο από το Δεξιά, όσο και από τα Αριστερά και κυρίως από χώρους, όπως αυτόν που ονομάζουμε Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ.

Ακολούθως, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και μιλώντας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε – φωτογραφίζοντας τη Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου – ότι δεν είναι όλα τα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ ακροδεξιά. Όλοι έπιασαν το υπονοούμενο για όσα ακολουθούν την ώρα που αυξάνονται καθημερινά τα ερωτήματα αναφορικά με τις πανάκριβες καμπάνιες της Αφροδίτης Λατινοπούλου και την προέλευση των χρημάτων.
Τελικά οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Στον ΣΚΑΪ, που είναι η ημιεπίσημη ντουντούκα της κυβερνητικής προπαγάνδας του διεφθαρμένου καθεστώτος Μητσοτάκη, αποκάλυψαν όλη την αλήθεια. Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου απέρριψαν τους ισχυρισμούς ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι “ακροδεξιά”, υιοθετώντας τη γραμμή Μητσοτάκη. Και δεν έμειναν μόνο σε αυτό, αφού προανήγγειλαν μέχρι και επιστροφή της Αφροδίτης Λατινοπούλου στο κόμμα Μητσοτάκη με τον Άρη Πορτοσάλτε να διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι την είχαν διώξει από τη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο: