Αδιανόητος καβγάς στο My Style Rocks: «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, προσβάλλομαι»

12418

Απίστευτη ένταση στο πλατό του, με τις Σελένη και Emilia να ανεβάζουν πολύ ψηλά τους τόνους.

Η Emilia Vodos και η Σελένη Φωτιάδη στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας τα έβαλαν η μια με την άλλη σήμερα, Παρασκευή (16/06).

Οι δυο κοπέλες είχαν μια κόντρα στα παρασκήνια, η οποία δεν μπόρεσε βεβαίως να μην έρθει και μπροστά στην κάμερα και η Σελένη Φωτιάδη βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, υπογράμμισε πως νιώθει πολύ μόνη και η «παρέα έχει μπει σε δεύτερη μοίρα διότι είναι εστιασμένη στον διαγωνισμό».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι:

«Εξακολουθώ να αισθάνομαι μόνη μου, δεν αισθάνθηκα ποτέ ιδιαίτερα κοντά με άτομα. Αυτή είναι η ουσία και η πραγματικότητα.

Γιατί είμαι εγώ πολύπλοκος άνθρωπος, θέλω πολύ συγκεκριμένα πράγματα από τους άλλους, θέλουν και αυτοί από μένα οπότε αυτό είναι έτσι».

Η Emilia Vodos απάντησε:

«Στεναχωριέμαι και ίσως προσβάλλομαι διότι εγώ ήρθα κοντά σε αυτό το παιχνίδι με κοπέλες, τις εμπιστεύθηκα, τις έχω βάλει σε πιο προσωπικές μου στιγμές, τις έχω καλέσει σε πολλά τραπέζια με δικούς μου ανθρώπους.

Όταν λες κάποια παραπάνω πράγματα με ορισμένους ανθρώπους, προσωπικά, δεδομένα ίσως, τους βάζεις στο σπίτι σου, τους νιώθω κοντά μου εγώ αυτούς τους ανθρώπους.

Μπορεί να μην τις αποκαλώ φίλες φίλες αλλά είναι άνθρωποι που θα ήθελα να αποκτήσουμε μια φιλία. Και τώρα ακούω ξαφνικά μια Σελένη να λέει πως δεν ένιωσε καμία φιλία. Απλά εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ, μάλλον το έζησα μόνη μου ή το έζησα μόνο με την Βάσω. Θα δείξει η ιστορία».

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας πολύ έντονος διάλογος, άνευ προηγουμένου…