Άδωνις Γεωργιάδης για Κασσελάκη: «Χαίρομαι που η Αριστερά μίλαγε για τα Δεκεμβριανά και τώρα ανεβάζει φωτογραφίες με την τούρτα και τον σκύλο»

1996

Μία υπογείως αιχμηρή και δήλωση για τον Στέφανο Κασσελάκη έκανε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, ευχόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα γενέθλια του σκύλου του.

Ο κ. Γεωργιάδης ρωτήθηκε για το εάν ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορέσει να διατηρήσει την ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας μία ελαφρώς πρωτότυπη απάντηση.

«Πρώτα απ’ όλα θα ευχηθώ να του ζήσει η Φάρλι, είδα τα γενέθλια, τα κεράκια που σβήσανε, συμπαθέστατη η Φάρλι, πολύ συμπαθής ο Τάιλερ», είπε στον Alpha και πρόσθεσε: «Εμένα μου αρέσει που η Αριστερά στην Ελλάδα που μίλαγε για τα Δεκεμβριανά και τον Άρη Βελουχιώτη, τώρα σβήνει τα κεράκια του συμπαθέστατου σκύλου Φάρλι. Είναι μία πρόοδος».

Ερωτηθείς για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για ένα νομοσχέδιο για το οποίο συζητάμε και που δεν έχουμε δει. «Ας το δούμε και εδώ είμαστε», πρόσθεσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Μητροπολίτη Ιγνάτιου που ανέφερε ότι η Εκκλησία είναι αντίθετη στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Στη Δημοκρατία είναι άλλος ο ρόλος της Εκκλησίας κι άλλος ο ρόλος των πολιτικών, ανέφερε.